Lifestyle / Ostalo

I ovako fantastična ponuda u Portanovi - od danas je postala još bogatija, otvorio se Tedi

I ovako fantastična ponuda u Portanovi - od danas je postala još bogatija, otvorio se Tedi

Na 1. katu Portanove, na više od 1.000 m² prodajnog prostora, danas je svoja vrata otvorio Tedi. Prva Tedi trgovina u Osijeku uz asortiman za kućanstvo, zabavu i hobi nudi električne proizvode, pisaći pribor, igračke i kozmetičke proizvode. Osim toga, u ponudi su i pribor za automobile, bicikle i vrt, a ponuda je zaokružena redovitim izmjenama sezonskih proizvoda.



Tedi je osnovan 2004. godine te je prisutan na više od 1.850 tržišta u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Slovačkoj, Španjolskoj, a od 2017. godine i u Hrvatskoj. Od danas – i u trgovačkom centru Portanova.

Portanova2903 1

Osim Tedija, gotovo svi trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu što svakako iskoristite. Provjerite i ponudu u šatoru Hervisa na parkiralištu Portanove jer tamo trenutno u tijeku najveća rasprodaja prošlosezonskih bicikala i ostalog sportskog asortimana s kotačima s popustima do 50%! A zbog iznimnog interesa posjetitelja, Hervis šator sa svojom ponudom ostaje na parkiralištu Portanove sve do subote 7.4.2018.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U susret Uskrsu, u akciji je ovih dana i popularni Zecoš koji svaki dan do Uskrsa, u periodu od 17 do 19 sati provodi u druženju s najmlađim posjetiteljima.

Portanova2903 2

I ne zaboravite, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak  trgovine u Portanove ne rade. Drugi kat, odnosno kat zabave kako ga se od milja zove – radit će prema prilagođenom radnom vremenu. Više potražite na www.portanova.hr

    


Izdvojeno

Reci što misliš!