Lifestyle / Ostalo

Najzanimljivija imena regionalne glazbene scene na Pannonian Challengeu

Najzanimljivija imena regionalne glazbene scene na Pannonian Challengeu

19. izdanje najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta Pannonian Challengea obilovat će sadržajem, kako sportskim tako i glazbenim.

Tako će na pozornicu ovog spektakularnog glazbeno-sportskog festivala stati imena poput Psihomodo Popa, Urban&4, Brkova, ali i mnogih drugih.

Ovogodišnji tulum na Pannonianu starta u srijedu 30. svibnja 2018., a otvara ga poznati osječki dvojac DJ OMKE i DJ UMBO.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Psihomodo Pop na pozornici Pannonian Challengea

Ova popularna zagrebačka grupa popet će se na pozornicu najvećeg festivala ekstremnih sportova u četvrtak, 31. svibnja.

Nakon dugogodišnje uspješne karijere Psihići i dalje razvaljuju na koncertima gdje publika, na najbolji mogući način, može osjetiti kako rock'n'roll nije samo glazba već stil života. Ove godine ovaj glazbeni sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave albuma prvijenca “Godina zmaja”, a uz najveće hitove osječka publika čestitat će Gobcu i ekipi na njihovom uspjehu. Ulaz na koncert je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege.

Ponovimo još jednom, Pannonian Challenge od 30. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače ekstremnih sportova, kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji te tako spektakularno započeti još jedno vruće i ekstremno ljeto u Slavoniji.

Kao i svake godine party otvorenja u Kazamatu je besplatan, a ulaznice za ostatak glazbenog programa možete kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege po cijeni od 20 kuna.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!