Lifestyle / Ostalo

Mia Dimšić: ''Gdje god idem, spominjem svoj Osijek!''

Mia Dimšić: ''Gdje god idem, spominjem svoj Osijek!''

Svečano je bilo u osječkoj gradskoj upravi na prijemu osječke glazbenice Mie Dimšić koja je proteklog vikenda osvojila čak šest kipića Porin za glazbena postignuća u godini iza nas.

Bio je to i više nego dovoljan povod da ju svečano primi gradonačelnik Ivan Vrkić sa zamjenicima Borisom Piližotom i Žanom Gamoš te s pročelnikom Ureda Gradonačelnika Željkom Lončarom. Njezin album „Život nije siv“ proglašen je albumom godine, a pjesma „Bezimeni“, čiji tekst je Mia napisala, pjesma je godine.

Gradonačelnik je naglasio koliku iznimnu čast osjeća što je Mia Osječanka koja svojom pozitivnom energijom, trudom, radom i izuzetnom voljom uspijeva u onome što najviše voli. Ovim putem obvezao se da će Grad i financijski pomoći Mijin sljedeći glazbeni poduhvat, neovisno radi li se o novom albumu, spotu ili pjesmi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>> Mia Dimšić i Fluentes pomeli konkurenciju na Porinu

S mladom glazbenicom u pratnji bio je i njezin menadžer Damir Bačić te su se oboje složili kako iza njihovog zajedničkog rada stoji puno truda i odricanja, ali i kako se samo potpunom predanošću može postići ono što želimo. Osvrnuli su se i na svoje početke, koji nisu bili tako davno, čime ove nagrade dobivaju još veći značaj. U svom obraćanju javnosti Mia je naglasila kako je uvijek ponosna na svoj Osijek i kako ga uvijek spominje u svojim javnim nastupima.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!