Lifestyle / Ostalo

From The Basement snimili prvi spot

From The Basement snimili prvi spot


FTB (From The Basement) mladi je osječki bend čiji su članovi umjetničkim imenom glavni pjevač i klavirist Bruno Marvic (17), gitarist Toni Nađ (16), bas gitarist Josip Akmadžić (17) i bubnjar Marko Kolak (17).

Bend, naime, postoji već par godina i dečki od početka sviraju po klubovima i manjim humanitarnim koncertima te su održali koncert na Adventu u Osijeku i nastupali u sklopu Imagine Festivala u Zagrebu 2017. godine.

Oduvijek pokazuju i njeguju ljubav prema glazbi te uživaju u stvaranju i izvođenju kako i mnogih obrada pa tako i od nedavno autorskih pjesama. Prva takva pjesma je singl s njihovog prvog studijskog albuma pod nazivom ''Nestajem''. Pjesmu je napisao tekstopisac benda David Gašo, a uglazbio Bruno Marvic dok su instrumental osmislili svi članovima benda. Za pjesmu je u nedjelju 18.3. izašao i video spot u produkciji Krešimira Strahonje i Kopter Vision-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pjesma je nastala tijekom izmjene ideja o pronalasku vlastitog identiteta mladog čovjeka i općenitoj periodičnosti života. Pripada Pop/Rock žanru te je pravi odraz stila benda zbog čega je i odabrana kao prvi singl i predstavnik njihovog nadolazećeg albuma. ''Nestajem'' je tek prva u nizu od pet pjesama koje će izaći tijekom tekuće 2018. godine. Dečki FTB-a uzbuđeni su što napokon puštaju svoju glazbu u javnost te se raduju uzbuđenju trenutnih, a i nadaju se i onima koji će to tek postati – obožavateljima benda. Glazbu rade, kažu, kao i svi pravi glazbenici za ljude te im je najveće zadovoljstvo nastupati i stvarati upravo za istinske ljubitelje glazbe.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!