Lifestyle / Ostalo

Uskoro najuzbudljiviji Pannonian Challenge do sada

Uskoro najuzbudljiviji Pannonian Challenge do sada

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge ove godine u Osijek stiže u nešto ranijem izdanju. Od 30. svibnja do 2. lipnja Osijek će postati središte najboljih svjetskih inline, skate i bmx sportaša, glazbenika ali i stručnjaka iz područja event menadžmenta.



Kako bi saznali sve potrebne informacije o ovogodišnjem izdanju Festivala  15. ožujka u 11 sati na Građevinskom fakultetu u Osijeku održati će konferencija za medije na kojoj će uz direktora Festivala Juricu Baraća sudjelovati i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, prvi čovjek Tour of Croatia Vladimir Miholjević i direktorica korporativnih komunikacija Vipneta Martina Rizman Matić.

Ostalo je još malo vremena do početka najzanimljivijeg sportskog događaja u regiji, a organizacijski tim ove godine priprema i iznenađenja. Stoga, u svoje kalendare zabilježite datum, uzmite slobodne dane, ulaštite cipele i bicikle te pronađite najbolje mjesto na tribinama u Skate parku na lijevoj obali Drave.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!