Portoš časti shoppingom, a Vitapur poklanja jastuke u Portanovi!

Portoš časti shoppingom, a Vitapur poklanja jastuke u Portanovi!

portanova0903 2

Ovaj vikend moraš biti u Portanovi jer su šanse za dobitak ogromne!

Scenarij izgleda otprilike ovako… Razgledate po trgovini, svašta si želite još priuštiti, ali plaća još nije stigla ili je džeparac za ovaj mjesec prerano “ispario”. Krenete na blagajnu i baš tada, baš vas, netko potapše po ramenu! Okrenete se i vidite veliko narančasto stvorenje pred sobom! Ne brinite – to je Portoš i on se upravo sprema darivati vas poklon bonom baš te trgovine u kojoj ste sada! Pa zar to nije divno!?

Ako ste se spremali uputiti u Portanovu ovaj vikend, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik i počasti vas besplatnim shoppingom.

portanova0903 3

Dodatno, u nedjelju i Vitapur časti posjetitelje tako da im poklanja jastuke. Sve što trebate napraviti je ponijeti svoj stari jastuk, doći u Portanovu u nedjelju, 11. ožujka u 12 sati jer tamo vas čeka voditelj Mario Valentić i ljubazne Vitapur hostese koje će vam pokloniti novi, svileni jastuk Vitapur Royal Sleep Thomas potpuno besplatno! Požurite i budite prvi, jer su količine ograničene.

A konačno nam se i sunce pojavilo i polako nagovještava dolazak proljeća. Iskoristit ovaj vikend za obnovu garderobe jer su u trgovine u Portanovi NOVE KOLEKCIJE stigle i fantastične su. Ne sumnjamo da ćete u njima ovog proljeća blistati punim sjajem!

Vidimo se ovaj vikend u Portanovi!

portanova0903 1

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja