Lifestyle / Ostalo

Bespla shopping u Portanovi!

Bespla shopping u Portanovi!

Zašto bi samo vikend bio idealan za dolazak u Portanovu? Ovoga puta to će definitivno biti i petak, 16. veljače! Nakon uspješnog druženja s posjetiteljima Portanove proteklog vikenda, NK Osijek ponovno dolazi u Portanovu!

Ovaj puta sa još bogatijim programom za sve male i velike navijače ovog nogometnog kluba. U pripremi je poligon trening s trenerima Otvorene škole, natjecanja u spretnosti, nagrade za najbolje, ali i utješne nagrade za ostale. Dok se najmlađi zabavljaju, roditelji će opet moći kupiti nešto od navijačkih rekvizita, polugodišnje ulaznice i pojedinačne ulaznice za utakmicu s Rijekom ili se učlaniti u Bijelo-plavi klub. Sve počinje u 17 sati na prvom katu Portanove.
portan 1ova 1502
Ovih dana je i omiljena maskota Portoš ponovno u akciji. Viđen je kako šeta Portanovom i časti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina ovog shopping centra. Pa nije li to divno? Ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas!
Više potražite na www.portanova.hr

portanova 1502

A u subotu, 17. veljače svi su pozvani da se odazovu na plemenitu akciju darivanja krvi, od 16 do 19 sati na prizemlju Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako nove kolekcije već pristižu u trgovine Portanove, znajte da SEZONSKA SNIŽENJA još uvijek traju i da su povoljne prilike su na sve strane. 

Vidimo se u Portanovi!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!