Lifestyle / Ostalo

Ti i Ja osječkog Akvarela

Ti i Ja osječkog Akvarela

Vrijeme je i za video predstavljanje trećega autorskog singla vokalnog sastava Akvarel. Radi se o spotu za pjesmu Ti i ja za koju je glazbu napisao skladatelj, klavijaturist Indexa te osnivač Korni grupe Kornelije Bata Kovač, tekst Akvarelovka Ivana Marinić, a a cappella aranžman Krešimir Pajtler te glazbenik, skladatelj, aranžer i producent Olja Dešić.

...Pjesma govori o trenutcima u vezi ili životu kada poželimo da nas iz rutine i uspavanosti probudi nalet adrenalina ili neka nova emocija...(više u newsletter)

Pjesma Ti i ja prvi je puta izvedena na Aurea Festu popularne glazbe u Požegi u rujnu 2017., a tijekom prosinca prošle godine i siječnja 2018. snimana je njezina video verzija za što je zaslužan osječki redatelj i snimatelj Igor Miličić (Element media). Audio snimanje se odvijalo u Hard Work studiju u Požegi i za njega je zaslužan bio Damjan Pirović, miks i audioprodukciju napravio je Olja Dešić (Studio Maraton), mastering Zoran Švigir (Studio Šišmiš), a izdavač je Maraton/Dallas Records.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo nije prva suradnja s Igorom Miličićem, a nije ni prvi puta da se Akvarel pojavio na nekom glazbenom festivalu. Naime tri su singla prošle godine predstavili publici i to uživo onako kako znaju- a cappella. Prije Aurea Festa, u siječnju 2017., ovaj je sastav na 64.Zagrebačkom festivalu izveo autorsku pjesmu Ljubav (D.Solanović- D.Solanović- K.Pajtler/ O.Dešić), a u kolovozu su gostovali na Etnofestu Neum s pjesmom Crne oči (tradicijska- arr.O.Dešić).

 


Izdvojeno

Reci što misliš!