Lifestyle / Ostalo

Food & Soul kuharski projekt Irene i Nenada

Food & Soul kuharski projekt Irene i Nenada

Ovih dana izašao je prvi video renomiranog chefa iz Zagreba Nenada Komesa (poznat po specifičnom kulinarskom konceptu u American Bar Dollaru) i voditeljice joge i pilatesa Irene Slovaček iz Osijeka (organizatorice sportske konvencije Be Different Be Strong i promotorice zdravog stila života).

Dvojac je spojila ljubav prema zdravoj i šarolikoj hrani pa je privatno druženje i kuhanje preraslo u nekoliko poslovnih projekata.

Njihov novi projekt pod nazivom Food & Soul by Nenad & Irena osmišljen je snimanjem kratkih epizoda dva puta mjesečno koje daju konkretne ideje kako na jednostavan i brz način osigurati zdravi obrok tijekom radnog dana unatoč današnjem brzom načinu života te potaknuti gledatelje na poboljšanje standarda kvalitete života. Prilikom snimanja zadržali su spontanost i otvorenost jer su željeli biti što bliži gledateljima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Važno je spomenuti da projekt podupire naše domaće poljoprivrednike i tvrtke te naglašavaju da smo okruženi namirnicama najbolje kvalitete.

Također, s obzirom na projekt Školski obrok za sve koji je krenuo u školama, snimiti će i nekoliko ideja kako djeci, ali i nastavnicima i profesorima pripremiti brzi obrok u školi te dati nekoliko ideja i za zaposlenike u tvrtkama gdje se radi i do kasnih popodnevnih sati.

Epizode će se objavljivati na youtube kanalu Different by Irena Slovaček te ostalim medijskim platformama (Facebook, Instagram i sl).

   


Izdvojeno

Reci što misliš!