Lifestyle / Ostalo

Pannonian Challenge traži volontere - doživi extreme sport festival iz druge perspektive

Pannonian Challenge traži volontere - doživi extreme sport festival iz druge perspektive

Zanima te extreme sport, pratiš urbanu kulturu, a punk-rock glazba ti cijelo vrijeme svira u slušalicama - tražimo upravo tebe!

Udruga Pannonian i ove godine svoja vrata otvara mladima te im pruža mogućnost da kroz različite volonterske aktivnosti budu dio organizacije najvećeg extreme sport festivala u Jugoistočnoj Europi. Festival svake godine okuplja preko 300 sportaša iz cijelog svijeta, a za vrijeme trajanja od 30. svibnja do 2. lipnja pretvorit će Osijek u najpoželjniju destinaciju urbane kulture.

Sektor glazbe, sporta, info & prijave - samo su neki od sektora u kojima će ovogodišnji volonteri dati svoj doprinos u realizaciji festivala, steći nova znanja i vještine te uz odličnu zabavu upoznati nove prijatelje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udruga Pannonian osvojila posebno priznanje za razvoj volonterskog programa Festivala

Udruga Pannonian prošle je godine osvojila priznanje za poseban doprinos razvoju volonterskog programa, a organizatori su i ove godine osigurali brojne pogodnosti za volontere. Program počinje selekcijom i edukacijom volontera nakon čega se angažman svakog prati i nagrađuje. Podršku u provedbi volonterskog programa Pannonian Challengea pruža Zagrebačka banka koja kroz svoje aktivnosti podržava razvoj volonterstva.

“Svake godine nam se prijavljuje velik broj volontera i sve je veća zainteresiranost mladih da postanu dio Pannonian Challenge priče. Svoje slobodno vrijeme koriste pomažući u različitim sektorima organizacije i to obavljaju jako odgovorno i s puno entuzijazma. Cijela ekipa je složna i jedni drugima pomažu, a povrh toga svega se neizmjerno zabavljaju i uživaju u svakom trenutku.“ potvrđuje koordinatorica volontera Mateja Drulak.

“Najbolje iskustvo ikada! Postoji puuuno sektora i svatko može pronaći nešto za sebe. A organizatori pokušavaju svima ispuniti njihove želje! Ekipa je super, nikada nije dosadno, volonterski šator je kao naša mala zajednička kuća kojom vlada pozitivna i ugodna atmosfera. Pannonian je pravi dokaz da volontiranje nije samo rad, rad i rad, već puno više od toga - zabava, iskustvo, sklapanje novih prijateljstava iiii...ma to se ne može opisati riječima, to jednostavno morate doživjeti!” Gorana Ilibašić, volonterka PC-a.

Želiš volontirati na Pannonianu? Detalje portaži na prijavnici ili na web stranici događaja.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!