Lifestyle / Ostalo

Osječani poludjeli za Ivanom Šarićem - zakazan još jedan nastup

Osječani poludjeli za Ivanom Šarićem - zakazan još jedan nastup

Nakon što je objavljeno da će Ivan Šarić u sklopu svoje nacionalne turneje nastupiti u Osijeku 08.ožujka, ulaznice za Ivanov nastup u srcu Slavonije rasprodale su se mjesec dana prije predstave, a zbog velikog interesa Osječana zakazana je još jedna izvedba, i to isti dan, 8. ožujka,  u 21 sat, također u HNK Osijek.

„Ovo je van svake pameti! Osječani, tisuću vam puta hvala! Nebrojeno puta sam nastupao u Slavoniji i takvog gostoprimstva nema nigdje. S tih nastupa skoro nikada nisam došao kući kada sam planirao. Rastanak sa Slavoncima uvijek krene s rečenicom 'Ne možeš otić', a da nisi probao…! Ma Slavonci su publika koju možeš samo poželjet.“ – rekao je Ivan.

Ivan je također komentirao i trenutnu turneju: "Iskreno, nadao sam se ovakvom odazivu, ali kad sam vidio da su se karte počele prodavati i za Varaždin koji je tek za tri mjeseca, krajem travnja, bio sam van sebe. Zaista imam divnu publiku."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivan Šarić već gotovo 12 godina vlada hrvatskom stand up komedijom, a svoje nastupe uz Hrvatsku održava i u susjednim zemljama poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, ali i nastupima po Engleskoj. Stand up komedija koju prezentira Ivan, pripada novom valu stand up komedije čija je glavna odrednica britki humor koji podsjeća na onaj britanski Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje Hrvata. Njegova publika već prepoznaje njegov stil i omiljene teme među kojima su zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, političkih i regionalnih tema, života u Slavoniji, ali i sarkastičnog pogleda na sebe samog.

Upravo ova izražena osobnost koju ističe svojim dalmatinskim porijeklom, te bliskost sadržaja s obzirom da se najviše bavi aktualnostima iz regije čine ga definitivno našim najpopularnijim komičarem. Samostalna autorska predstava u kojoj ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte, odiše opuštenom atmosferom koja vlada publikom. Iako zarazan, smijeh nije opasan stoga se uputite na predstavu sjajnog Ivana Šarića i makar na jednu večer zaboravite na sve brige i dobro se nasmijte.

Termin nastupa, kao i online prodaja, dostupni su na https://www.ivansaric.hr/, stoga rezervirajte svoju ulaznicu za drugi nastup na vrijeme i pripremite se za fenomenalnu večer stand-upa.


Izdvojeno

Reci što misliš!