Lifestyle / Ostalo

Prvenstvo RH u standardnim plesovima ove subote u sportskoj dvorani Jug 2

Prvenstvo RH u standardnim plesovima ove subote u sportskoj dvorani Jug 2

U osječkoj sportskoj dvorani Jug 2 u subotu, 3. veljače održava se Prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima. Prednatjecanje počinje u 16, a finalno natjecanje u 19 sati.

“Državno prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima najprestižnije je natjecanje u sportskom plesu i vrhunac napornog treniranja svih plesača i plesačica. To je jedan od najljepših dvoranskih sportova, u kojem nalazimo i umjetnost i sport i zabavu“, kažu u Športsko plesnoj udruzi “Feniks” koja uz Hrvatski sportski plesni savez organizira prvenstvo na kojem se očekuje nastup stotinjak najboljih i najpoznatijih hrvatskih plesnih parova, višestrukih osvajača mnogobrojnih odličja i priznanja na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

“Plesni će vas parovi u večeri prepunoj dobre glazbe raznovrsnih ritmova, uz svu raskoš svojih kostima, zadiviti svojim gracioniznim plesnim pokretima, energijom i svojom prezentacijom plesa kao umjetnosti u kojoj je svaki pokret riječ”, ističe Siniša Danilović, i sam plesač Feniksa, te dodaje kako će svi koji se nađu u dvorani imati priliku uživati u neviđenoj eleganciji kroz prezentaciju svih pet standardnih plesova – od sentimentalnog kralja plesova engleskog valcera, čvrstog i strastvenog tanga, ležernog i brzog bečkog valcera do otmjenog slowfoxa koji se ne smije otplesati dosadno te najveselijeg standardnog plesa vrckavog, poletnog i živahnog quickstepa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!