Lifestyle / Ostalo

Nagradni natječaji i finalni krug sniženja u Portanovi

Nagradni natječaji i finalni krug sniženja u Portanovi

Portanova vas voli… i zato vas svakom prilikom daruje, a kad se približava dan zaljubljenih – voli vas i daruje još i više.

U susret Valentinovu, danu zaljubljenih, Portanova je svojim Facebook fanovima podijelila ulaznice za nadolazeći koncert Prljavog kazališta u Osijeku. I ne samo to - dobitnici su imali priliku upoznati njihovog frontmana Mladena Bodaleca koji im je i uručio ulaznice. Upravo tim koncertom na koji ih vodi Portanova - Prljavci započinju svjetsku turneju povodom 40 godina postojanja benda.

portanova0102 02

Ali nije to sve. Uskoro počinje novo darivanje na Facebook stranici Portanove pod nazivom „Mi vas volimo“. U suradnji sa Müllerom Portanova je pripremila vrijedne poklon pakete koji će razveseliti baš svakoga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove.

A kad smo već kod ljubavi i darova – pripremite se na vrijeme i odaberite svojim voljenima najbolji poklon za Valentinovo tako što ćete se već ovaj vikend uputiti u Portanovu u potragu za darovima. Zašto već sada!? Zato što sniženja još uvijek traju i dapače, nikad nisu bila veća!

portanova0102 03

   


Izdvojeno

Reci što misliš!