Lifestyle / Ostalo

''Pannonian foklor fest'' u lipnju kod secesijskog zdenca

''Pannonian foklor fest'' u lipnju kod secesijskog zdenca

Novu manifestaciju, festival “Pannonian folklor fest” zajednički će organizirati Grad Osijek, Osječko-baranjska županija te gradska i županijska Turistička zajednica. Održavat će se u Osijeku od 22. do 25. lipnja 2018.

Svi programi festivala održavat će se na prostoru ispred secesijskog zdenca na Šetalištu kardinala Franje Šepera. Festival je idealna prilika da se istakne bogatstvo tradicijske kulture i na jednom mjestu prikaže program koji predstavlja sve četiri hrvatske folklorne zone.

Gradonačelnik Ivan Vrkić daje potporu ovome projektu i naglašava kako će, osim kulturne ponude, ovaj festival zasigurno obogatiti i turističku ponudu Osijeka te održavati kontinuitet zanimljivih javnih programa i manifestacija tijekom godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pod sloganom Panonnian folklor festa „Osijek – grad na travi“ nastupit će pet folklornih ansambala koji njeguju hrvatski koreografirani folklor – četiri iz naše zemlje i jedan iz inozemstva. Svi programi Festivala će za građane biti besplatni. Kao posebnog gosta festivala, 24. lipnja, možemo očekivati nacionalni ansambl „Lado“ iz Zagreba.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!