Lifestyle / Ostalo

Počela nova sezona Big Brothera: Predstavljamo vam stanare iz Slavonije i Baranje

Počela nova sezona Big Brothera: Predstavljamo vam stanare iz Slavonije i Baranje

Sinoć je u zagrebačkoj Dubravi započelo snimanje planetarno popularne realty emisije Big Brother. Pod voditeljskom palicom bivše stanarke i popularne televizijske voditeljice RTL-a Antonije Blaće u kuću je ušlo 18 kandidata koji će se boriti za nagradu od pola milijuna kuna.

Tema ove sezone su "Tajne i laži", ali ne stanara, već samog Big Brothera, rekla je Blaće. Ovogodišnja kuća Velikog brata velika je 1.150 kvadratnih metara, ima velik i prostran vrt te uobičajene prostorije poput kuhinje, šanka, spavaonice i jacuzzija. "Nema bežičnog interneta i nadam se da nitko ne hrče', dodala je Blaće.

Među 18 stanara i četvero je Slavonac i Baranjaca koje vam predstavljamo u nastavku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dubravka Ujević Veron (Vinkovci)

dubravka

Nadimak: nema
Datum i godina rođenja: 04.10.1971.
Grad: Zagreb
Zanimanje: diplomirani inženjer prometa
Hobi: glazba, film, sport, kuhanje
Bračni status: u braku
Životni moto: Živi i pusti druge da žive.


Dubravka Ujević Veron ima 46 godina, rođena je u Vinkovcima, a živi u Zagrebu. Dubravka je u drugom braku. Prvi muž od nje je bio stariji 14 godina, a sadašnji muž mlađi je 12 godina. ''Jako ga volim, super mi je jer mi je mlađe slađe'', smije se Dubravka koja ima punu podršku supruga. ''Sve pod jednim uvjetom, a to je da nema seksa ni ljubljenja u kući'', otkriva Vinkovčanka koja nema djece, a smatra da se to nekome dogodi, a nekome ne. ''Nije se dogodilo, priviknula sam se na to i sada živim s tim. Hoću li imati djece? Mislim da ne, jer smatram da sam prestara. Da sam mogla, želja bi mi bila roditi dječaka jer smatram da muškarci prolaze puno bolje u životu, imaju veće plaće, nemaju menstruaciju, ne muče se kao žene, ne rađaju i da se ponovno rodim - željela bih biti muško!'', zaključuje Dubravka koja će u kući svima biti prijateljica, pomagat će svima i raditi sve što joj se kaže. ''Smatram da publici neću biti dosadna nego zanimljiva'', zaključila je.

 

Matija Štainer (Osijek)

matija

Nadimak: Štainer
Datum i godina rođenja: 10.10.1993.
Grad: Osijek
Zanimanje: pjevanje
Hobi: pjevanje
Bračni status: samac
Životni moto: Uživaj u svemu oko sebe i pričaj puno jer kad umreš imat ćeš vremena za tišinu.


Matija Štainer dolazi iz Osijeka, a u Big Brother se prijavio jer misli da je prirodno zabavan te da će gledatelje nasmijavati. Ne voli ljude koji čitaju novine, gledaju vijesti i pričaju ''o svim mogućim glupim temama''. Matiju ljuti kada mu netko pametuje i govori što bi trebao ili ne bi trebao. U kući bi voli živjeti s drugačijim ljudima koji su zabavni, a ne voli agresivce.


Nikola Vidović (Beli Manastir)

matija

Nadimak: Nixie
Datum i godina rođenja: 01.08.1996.
Grad: Beli Manastir
Zanimanje: kuhar
Hobi: pisanje pjesama, repanje
Bračni status: samac
Životni moto: Samo nebo je granica.


Nikola Vidović rođen je u Somboru, do 12 godine živio je u Belom Manastiru, a zatim u Rijeci, Zagrebu i Zadru. Po zanimanju je kuhar, no njegova najveća životna ljubav je glazba. Posljednjih 10 godina pokušava se probiti kao reper, sam piše tekstove, a umjetničko ime mu je Nixara. ''Nisam emotivna osoba i jako se teško vežem za ljude. Srce i emocije prevladavaju samo kad je muzika u pitanju, za sve ostalo tu je mozak'', ističe. Nikolini roditelji rastali su se dok je bio dijete. Živi s majkom, a s ocem nije u kontaktu. Iako mama baš ne podržava njegovu glazbenu karijeru, Nikola ističe kako mu je obitelj uvijek na prvom mjestu, a mami je zahvalan što mu je tijekom teškog odrastanja pružila sve što je mogla. Nixara je veliki navijač nogometnog kluba Rijeka, a naglašava kako u životu nikada nije rekao niti će reći 'oprosti' jer to smatra znakom slabosti.

 

Renata Nemeček (Čaglin)

matija

Nadimak: Renči, Cicija
Datum i godina rođenja: 16.07.1987.
Zanimanje: fitofarmaceut
Hobi: planinarenje, fitness, teretana, jahanje, izlasci, šminkanje
Bračni status: samac    
Životni moto: Usudi se. Uvijek. Može biti samo bolje. Loše je već bilo.

Renata Nemeček dolazi iz Čaglina (Požeško-slavonska županija) i ima 30 godina. Za sebe kaže kako ima visoko samopouzdanje te misli da je drugačija od drugih po tome što se uvijek usudi probati nove stvari. Renata je bivša pripadnica Oružanih snaga Republike Hrvatske,  gdje je provela čak 8 godina, a željela je vidjeti kako će se snaći u muškome svijetu. ''Isprva je to bio šok, iz štikli sam skočila ravno u čizme. Dečki su me prihvatili, čak bolje nego cure'', prisjeća se Renata koja smatra kako je žena ženi vuk, a ona se uvijek, kaže, u muškom svijetu osjećala opuštenije i ugodnije. No muškarci joj, ističe, rijetko prilaze jer se boje njezine snažne osobnosti. '' Današnjim muškarcima fali čvrstoće, manira, onih iz bečke škole, kao što su otvaranje vrata i uzimanje kaputa. Na to sve žene padaju!'', kaže Renata koja bi se u tri riječi jednostavno opisala rečenicom - 'da prste poližeš'.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!