Lifestyle / Ostalo

Sajam vjenčanja ovog vikenda u Portanovi

Sajam vjenčanja ovog vikenda u Portanovi

Sajam vjenčanja stiže u Osijek 13. i 14. siječnja 2018. u TC Portanova. Osječki Sajam vjenčanja održava se devetu godinu za redom, a sjedinjuje ono najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, radionice, degustacije slastica, popuste i nagrade te obiluje maštovitim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

Sajam vjenčanja i ove je godine humanitarno obojen te pomaže Udruzi obitelji djece s autizmom „DAR“ iz Osijeka. Uz pomoć izlagača i posjetitelja na Sajmu vjenčanja u Osijeku, te kupnjom humanitarne srećke, prikupit će se što više sredstava za pomoć Udruzi i pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima s kojima se susreću djeca s autizmom i njihovi roditelji.

Ovaj će humanitarni projekt podržati i poznate osobe - glumice HNK Osijek Sandra Lončarić, Matea Grabić Ćaćić i Ivana Soldo Čabraja, pjevačica Nera Mamić, pjevači Mario Roth i Goran Bošković, pjveačica i glumica kazališta Komedija, maratonac Dragan Kovačević i dr. - koji će u subotu, 13. siječnja, u 18 sati na Gala modnoj reviji u TC Portanova prošetati pistom, u vjenčanim i večernjim haljinama i odijelima, te pridonijeti kampanji za podizanje svijesti o problemima djece s autizmom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nema zime dok je vrućih sniženja

Ako još niste, sada je pravo vrijeme iskoristiti sve što SEZONSKA SNIŽENJA nude – najbolji komadi jesen/zima kolekcija sniženi su do čak 70% i to nije kraj. Sniženja su svakim danom sve veća – nemojte čekati da vam se rasprodaju omiljeni komadi u vašoj veličini.

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!