Lifestyle / Ostalo

Memorijalna fišijada Geza Gudlin ove nedjelje u Tvrđi

Memorijalna fišijada Geza Gudlin ove nedjelje u Tvrđi

5. Memorijalna fišijada Geza Gudlin bit će održana u Osijeku, u nedjelju, 14. siječnja 2018. godine u 11 sati (ulica Kamila Firingera, ispred restorana Slavonska kuća). Svima svega i sve naopako!

Ove godine se očekuje približno 120 do 150 ekipa za kuhanje, sudionici dosadašnjih fišijada su bili mahom viđeni gosti iz svijeta glazbe, estrade, športa, prosvjete, gospodarstva, politike...

"U znak sjećanja na tragično i prerano preminulog osječkog legendarnog ugostitelja i mog učitelja Geze Gudlina, a po uzoru na njegov način života - `svima svega i sve naopako`i mi nastavljamo tradiciju", kaže organizator Tomislav Barić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizator svim natjecateljima osigurava ribu, začine, tijesto, kruh, drva i vino, te se natječu, kako kažu, za najgori fiš!

Ove godine im se pridružuju i udruge koje se profesionalno bave organizacijama fišijada i kuhanjima, tako da će ipak ocijeniti i najbolji fiš pomoću njihovog žirija.

Prošlogodišnja manifestacija je okupila 86 ekipa i približno 2.000 posjetitelja, ove godine se očekuje oko 3.000 posjetitelja, kojima će kuhari rado podijeliti porcije skuhanih delicija.

Uz miris dima, paprike i ribe okupljene će zabavljati nekoliko tamburaških sastava u grijanim prostorima.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!