Lifestyle / Ostalo

Krankšvesteri objavili novi album 'IV'

Krankšvesteri objavili novi album 'IV'

Osječki satirični hip hop dvojac Krankšvester izdao je novi album 'IV', najavljen singlovima 'Šta ti znaš o tome', 'Zli kurac' i 'Gaber' koji je nedvojbeno proglašavan megahitom ljeta s više od dva milijuna pogleda na Youtube kanalu.



Novi album broji ukupno 18 pjesama. Za svu glazbu, produkciju, mix i mastering zaslužan je Sett, dok tekstove zajedno potpisuju Sett i 3ki Stil. Na pojedinim pjesmama kao vokal gostuje Nera Mamić, dok je bas svirao Tin Arbutina, a bas i gitaru Stjepan Krznarić. Cover albuma napravio je Igor Dešić.


Krankšvester - Gaber

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Poznati po namjerno vulgarnim i sarkastičnim tekstovima, a glazbeno balansirajući na margini pretjeranog i teatralnog uz evociranje žanrova plesne glazbe kao što su dance, happy harcore, dancehall, garage, ali i modernog trap zvuka, Krankšvester na novom izdanju koriste mnoštvo odsviranih elemenata i sampleova hitova iz prošlosti među kojima su se našli i oni Nirvane, Prodigyja, Nine Inch Nailsa, Pearl Jama, Marushe, Robin S, Tupaca, Tram 11, a inspiraciju su pronašli čak i u klasiku 'Ti si mi u mislima', Dine Dvornika.


Krankšvester – Šta ti znaš o tome


"Album je ogledalo naše duše, rađen je od početka ove godine. Ljubavne je tematike s naglaskom na vođenje ljubavi i profit od toga. Sadrži 18 svježih pjesama uz već poznate hitove kao što su 'Gaber', 'Zli Kurac' i 'Šta ti znaš o tome'. Produkciju je radio Sett, a tekstove njihovi roditelji. Od gostiju tu je Nera Mamić koja je svojim anđeoskim glasom unijela dozu magije u nekoliko pjesama. Krankšvester 4 je poklon svima za nadolazeće blagdane", izjavio je 3ki Stil, polovica dvojca Krankšvester.



Popis pjesama:
1. Sve Je Otišlo U Kurac
2. Šveky Party
3. Šta Ti Znaš O Tome
4. Zli Kurac
5. Dubai Interlude
6. Dubai
7. Di Si Ti, Bog Te Jebo
8. Sve Bi, A Ne Bi
9. Zatresi Guz
10. Gaber
11. Kokain
12. Napokon
13. Šupčino
14. Pošalji Sliku
15. Smek Maj Pička
16. Retardirana
17. Na Koga Misliš
18. Ambicije Nakon Rada

Kao i prethodna izdanja, novi album kojeg opisuju svojim najvećim party uratkom dosad, ponudili su na besplatan download.

Download: https://www.dropbox.com/s/cfuxd1ad31ui4g9/KRANKSVESTER4.rar?dl=0

Youtube kanal: https://goo.gl/Gijk7J
Bandcamp: https://kranksvester.bandcamp.com/releases

Facebook: https://www.facebook.com/kranksvesterofficial/

Krankšvester je izvođač Dostave Zvuka.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!