Lifestyle / Ostalo

Bogat vikend program na Adventu u Osijeku

Bogat vikend program na Adventu u Osijeku

Treći, ponovno „produženi" vikend ovogodišnje predbožićne urbane čarolije u središtu grada, Adventa u Osijeku 2017., najbogatiji i najraznovrsniji je do sada, jer donosi niz novih i zanimljivih sadržaja, kako za građane Osijeka, tako i za sve brojnije posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Tako od danas (četvrtak) do nedjelje, 17. prosinca, imamo posebne goste na Adventu u Osijeku, predstavnike dvije ugledne tvrtke iz susjedne Mađarske. Oni će se tijekom četiri dana, u radnom vremenu Božićnog sajma, predstaviti svojim kvalitetnim proizvodima. To su Szomor-Hornicz Kft  iz Pečuha, sa svojim unikatnim rukavicama te Villányi Remete Kft, iz Nagyharsány,  sa vinima iz podruma obitelji Boross.

Već uobičajeno tijekom „produženog" vikenda u Osijeku brojni posjetitelji moći će uživati u nastupima izvrsnih bendova i orkestara s urbanim predznakom na adventskoj pozornici postavljenoj ispred osječke Konkatedrale. I dok je prvi vikend bio rezerviran za lokalne glazbene snage, a drugi vikend za bendove iz cijele Hrvatske, ovaj put dolazi i jedan bend izvan hrvatskih granica. Danas (četvrtak, 14. prosinca) uvod u vikend zvucima američke glazbe napravit će popularna osječka skupina I-Four. Sutra (petak, 15. prosinca) će građane rasplesati sjajni rockabilly band Moonshine Alligators iz Novog Sada, a u subotu (16. prosinca) najveći Advent u istočnoj Hrvatskoj ugostit će zagrebački pop band Gelato Sisters koji je poznat po obradama swing i boogie-woogie standarda. Završetak vikenda, u nedjelju (17. prosinca) obilježit će svirka Beatles Revival Banda iz Rijeke koji će obradovati mnoge ljubitelje hitova svjetski popularne „liverpulske četvorke". Svi koncerti počinju u 20 sati.  

25443115 2057393217608114 8356473649571954768 n

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VIDEO: Pogledajte video čarobno romatničnog Adventa u Osijeku

Uz sjajnu ugostiteljsku ponudu i navedeni program na glavnoj pozornici, treći vikend donosi i nastavak sadržaja na mini lokacijama Adventa u Osijeku, koje imaju za cilj produžiti druženje gostiju Adventa u centru grada. Tako će svi građani i ovoga vikenda u večernjim satima moći nastaviti veselo druženje u grijanom prostoru Secret Garden, jednom blagdanski uređenom dvorištu zimske čarolije, skrivenom od pogleda, a opet samo sedamnaest koraka udaljenom od svijetlećeg lustera na Božićnom sajmu. Tu je, naravno, ponovno i adventski SkyBox koji će ovoga vikenda ugostiti druge dvije od sedam Winter Sofa. U prigodnom zimskom ambijentu, nakon provoda na Adventu, posjetitelji mogu popiti piće, podružiti se uz glazbu DJ-eva (petak DJ Umbo, subota DJ  Pill Jackson), i uživati u pogledu na ukrašeni prostor Adventa.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!