Lifestyle / Ostalo

Legica u jednom statusu ''pokopala'' osječke hejtere

Legica u jednom statusu ''pokopala'' osječke hejtere

Osječanka Tatjana Grganović, u svom danas objavljenom statusu na Facebooku, na sjajan način "začepila" je usta tzv. hejterima kako u stvarnom tako i u onom virtualnom svijetu Facebooka.

Nažalost, Osječani su često (pre)veliki kritičari svega, pa i onog dobrog što se događa u Osijeku. Tako i neke dobre i pozitivne priče ponekad skrenu u krivom smjeru, a tad bi svi trebali iznova pročitati ovaj status koji prenosimo u cijelosti:

"Ne razumijem zašto imaš potrebu bit nadrkan od jutra do sutra, kak ti se da? Nađi si život i veseli se, ne budi mrgud, život je lijep.... ako ti se nešto ne sviđa, ne moraš ić, ne moraš kupit, ne moraš slušat... ako ti se ne sviđa advent u centru idi u Donji grad, ako ne voliš Zvonka Bogdana nemoj dočekat Novu na trgu, ako ne voliš Miju idi na Balaševića, ako neš slušat Bajagu, pa nemoj brate nitko te ne tjera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ti se ne sviđa predstava, možda hoće neka druga, ako te netko ne voli, nije bed ima i onih koji te vole. Ak ne voliš pivo, nemoj pit, ima soka i vina. Voda iz pipe je isto super.

Ako se ne možeš izboriti sa svojim unutarnjim bijesom i zloćom ostani kod kuće i nemoj trovat druge ljude. (nemoj ni na fejsu, akobogaznaš). Hvala na pitanju, ja sam najbolje: na poslu je predobro, klopa je genijalna, pivo još bolje, prijatelji su predivni i svaki dan me netko zagrli.

#srećausvemiru"

SiB.hr
Foto: Marko Banić/SiB.hr

  

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!