Lifestyle / Ostalo

Vlado Bašić predstavio novi singl i spot

Vlado Bašić predstavio novi singl i spot

U zadnjih nekoliko mjeseci iznimno aktivni Vlado Bašić predstavio je novi singl i spot „Ne pitaj me“, dirljivu ljubavnu baladu koja govori o nesretnoj i skrivenoj ljubavi.

Autor teksta je Haris Abdagich, glazbu je napisao Alen Lemešević, aranžman je napravio Leo Škaro, a režije spota uhvatio se Darko Bušnja uz majstora kamere Novicu Jankovića.

„Ovo je jedna od najemotivnijih pjesama koje sam snimio, a mnoge moje prijateljice i prijatelji pustili su suzu dok sam im pjevao pjesmu i prije samog snimanja.“ rekao je Vlado koji je oduševljen prvim reakcijama i rezultatima, te je uvjeren da će publika izvrsno prihvatiti ovaj singl i da će se pjesma slušati i pjevati u mnogim prigodama, „vjerojatno ne i kao prvi ples mladenaca“, kako nam kroz smijeh dodaje...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot je sniman u Našicama, a uz predivne lokacije, posebnost spota je i klavir prve hrvatske skladateljice Dore Pejačević, na kojem je Vlado odsvirao nekoliko taktova pjesme. Singl „Ne pitaj me“, kao i nedavno predstavljen „Slavonijo 'ko te nema“, te duet „Prijatelju novi“ naći će se na Vladinom novom studijskom albumu u izdanju Croatia Recordsa.

U spotu glume Mirjana Knežević i Frano Burjan, oboje modeli iz Osijeka. Gosti u spotu su Tamburaški sastav „Čokalj“, te folklorna skupina „HKD Lisinski“.

Vladu možete pratiti na njegovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/vladobasic.hr, a spot pjesme „Ne pitaj me“ pogledajte na Vladinom YouTube kanalu:


Izdvojeno

Reci što misliš!