Lifestyle / Ostalo

Posvojite životinju iz Zoološkog vrta

Posvojite životinju iz Zoološkog vrta

Zoološki vrt Osijek potaknut dugogodišnjom tradicijom europski zoo vrtova, 2011 godine uvodi mogućnost posvojenja životinja. Posvojenjem omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane i dobrobit životinje.

Posvojena životinja ostaju u svojoj nastambi i ne može se nositi kući. Posvojenje vrijedi za jednu godinu s mogućnošću produžetka. Jedna životinjska vrsta može imati više posvojitelja. Jedna od mogućnosti je također da cijeli školski razred može posvojiti određenu vrstu. U slučaju da životinja ode u drugi Zoo vrt radi zamjene ili ugine postoji moćnost odabira druge vrste, u tom slučaju posvojitelji će biti obaviješteni.

Posvojiteljima su na raspolaganju tri paketa:

1. paket 200 kn - BRONČANI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju , ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Jedna obiteljska ulaznica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

2. paket 400 kn - SREBRNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Dvije obiteljske ulaznice.

3. paket 600kn i više - ZLATNI POSVOJITELJ
U cijenu je uključeno: poklon paket, zahvalnica o posvojenju, ime i prezime posvojitelja  na nastambi životinje (pločica 20x5cm po želji), ime i prezime posvojitelja (po želji) na službenim internetskim stranicama Zoo vrta Osijek. Tri obiteljske ulaznice. Informacija o posvojenju u lokalnom glasilu.

zoo-posvojenje-495

Napomena:
Način plaćanja: općom uplatom na žiro račun Unikoma d.o.o. Osijek 2500009-1102015249
Na opću uplatnicu navesti model paketa, ime, prezime i adresu posvojitelja.

Molimo Vas da uplatnicu ispunite prema donjem predlošku:

zoo-uplatnica


Nakon izvršene uplate pošaljite potvrdu o uplati Zoološkom vrtu Osijek na broj fax: 031 214 784 ili osobno na blagajnu Zoo vrta te ostavite kontakt broj telefona.
Zoološki vrt Osijek se obvezuje kontaktirati Vas u roku od 5 do 10 dana kako bi primili zahvalnicu i ostalo što je vezano za određeni paket.

Postanite sponzor Zoološkog vrta!

Osječki ZOO vrt uvodi i mogućnost sponzoriranja. Sponzorstvom omogućujete zdravstvenu zaštitu, nabavu hrane, uređenje postojeće nastambe, izgradnju nove nastambe (novi projekti) i dobrobit životinje. Opširnije o sponzorskim paketima na web stranicama ZOO vrta.

[span class=camera]Pogledajte i našu fotogaleriju ZOO vrta.[/span]


SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!