Lifestyle / Ostalo

Uđite u ljetni đir s glazbenim notama Avenue Malla Osijek

Uđite u ljetni đir s glazbenim notama Avenue Malla Osijek

Avenue Mall Osijek ususret ljetu organizira niz glazbenih i gastro događanja za velike i male Osječane. Tako od srijede 1.6. na novoj osječkoj promenadi započinje Dječji tjedan Zeko.

Najmlađi Osječani će se kroz nekoliko dana okušati u Sony Playstation natjecanjima, probuditi maštu u kreativnim radionicama, posjetiti prvi dječji vašar ispred Avenue Malla te se ludo isplesati uz koncert Jacquesa Houdeka i popratni animacijski program.
Za velike Osječane će se u sklopu kampanje „Čekajući ljeto“ svaku nedjelju u Avenue Mallu Osijek od 5. lipnja održavati besplatni nedjeljni koncerti osječkih glazbenika.
Glazbene i gastro note Avenue Malla Osijek pripremaju i najveću roštiljadu u gradu čiju će atmosferu u petak 3.6. u popodnevnim satima zagrijavati zvukovi slavonskih tamburaša.

Festivalsko ozračje u sklopu Dječjeg tjedna "Zeko i potočić" koji je pokrenut u spomen na velikoga hrvatskog skladatelja Branka Mihanovića, a održava se od 2008. godine, zabavom i igrom upotpunit će i događaji u Avenue Mallu Osijek. Pa tako u srijedu, 1.6. za prave male osječke igrače počinje Sony Playstation natjecanje u kojem će pokazati svoj natjecateljski duh u interaktivoj imaginarnom svijetu. Zabava se nastavlja u četvrtak kreativnom radionicom u Galeriji "lica kampanje" kojom će najmlađi probuditi svoju maštu i oživjeti svoje najdraže likove iz bajki i animiranih crtića sa ciljom poticanja umjetničkog i kreativnog razvoja djece i mladeži. Pravo malo dječje carstvo najmlađi osječani mogu doživjeti na dječijem vašaru ispred Avenue Malla Osijek već u petak, 3.6. gdje ih očekaju drvene kućice s pregršt iznenađenja. Vikend opuštanje, odmor od dječijih tjednih obveza, ali i uvod u ljetnu zabavu dočarat će koncert Jacquesa Houdeka u 19h uz hitove Kad si sretan, Zeko i potočić, Pazi, pazi sunce i mnoge druge. Zabava, pjesma i ples bit će popraćeni prigodnim animacijskim programom, toboganima za najmlađe i druženjem s kostimiranim likovima iz mašte osječkih klinaca koji se nastavlja i tijekom nedjeljnje šetnje novom osječkom promenadom.


U sklopu Avenue Mall kampanje „Čekajući ljeto“ svaku nedjelju do prvog dana najtoplijeg godišnjeg doba s početkom u 18 sati održavat će se besplatni koncerti osječkih glazbenika. Najava prvog dana ljeta započinje u nedjelju 5.6. uz zvuke bluesa, country i rock klasika čije će ritmove dočarati Jimmy, Rock unplugged sa svojom akustičnom gitarom. Glazbene note nastavljaju se iduću nedjelju uz egzotične zvuke afričkih bubnjeva, dununova i šuškalica nastupom deseteročlanog bubnjarskog benda RitmOS. Glazbene nedjelje kulminiraju klasičnom večeri uz gitaru 19.6. Romantične zvuke španjolskih melodija i hitove koji ostaju zauvijek oživjet će u Avenue Mallu osječki gitarist Kruno Ringsmud.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za pravi početak vikend odmora Avenue Mall Osijek priprema najveću roštiljadu u gradu. Naime, u petak 3.6. u popodnevnim satima svi posjetitelji željni zabave i dobre klope mogu se pridružiti pravoj gurmanskoj gozbi popraćenoj slavonskim zvucima tamburice uz Zlatni klas tamburaše koji će zagrijavati atmosferu na roštiljadi. Odmorite se od pripremanja ručkova i uz glazbene note Avenue Malla Osijek budite gosti nove osječke promenade.

Atmosferu uzbudljive glazbene kampanje „Čekajući ljeto“ od 2.6.2011. upotpunit će i  njemački trgovački lanac Müller koji se na gotovo 2.000 kvadratnih metara pridružuje Avenue Mall obitelji. Riječ je o renomiranom brandu koji nudi širok asortiman proizvoda po inovativnom konceptu samoposlužne drogerije, ali i parfumerije, papirnice, odjela igračaka, multimedije i prirodne kozmetike. Za samo otvorenje i narednih 10 dana, Müller je pripremio posebne akcije i popuste od 10% na cijeli asortiman, ali i na već akcijske cijene pojedinih artikala. Posebnu priliku Müller će pružiti svim posjetiteljima sportskog duha koji će se okušati u zabijanju nogometne lopte u gol te nagraditi 20 najsretnijih nogometaša.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!