Lifestyle / Ostalo

Zvijezda spota Opće opasnosti snimila svoju prvu pjesmu

Zvijezda spota Opće opasnosti snimila svoju prvu pjesmu

Prekrasna Sanja glazbom se bavi dugi niz godina i logičan slijed je bio krenuti ozbiljnije. Mišo Matijašević Shomy, autor glazbe i teksta, čuvao je ovu pjesmu jer je znao da će ju Sanja otpjevati kad-tad, no nisu znali da će pjesma "Hoću" biti njezin prvijenac.

Nakon fantastičnih uloga u spotovima Opće Opasnosti "Gubim tlo pod nogama" i "Kriva si" u kojima je plijenila pažnju svojim seksipilom i zagolicala maštu mnogima, Sanja je spremna osvojiti vas i svojim pjesmama!

"Hoću" je snimljena u Zagrebu u Studiocageu pod producentskom palicom Marijana Gudelja koji je zajedno s Antonijem Šimunićem napravio aranžman za pjesmu. Redatelj spota je Dario Lepoglavec, a za zanimljivu ideju spota zaslužna je i Sanja. Za Sanjin styling se pobrinula poznata osječka dizajnerica Gray by Ivana Čizmadija, a njezine prekrasne haljine savršeno su se uklopile u temu i lokaciju spota. Za frizuru se pobrinula Martina Šumanovac (Studio Trend), za šminku Zdravka Pezer Bulović, a nakit je HyMy by Petra. Uz Sanju se pojavljuje i maneken Matej Devedija koji je s oduševljenjem prihvatio ulogu u spotu koji je sniman na Đurđevačkim pijescima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pjesma mi se svidjela na prvu. Shomy i ja se znamo duži niz godina i prihvatila sam suradnju. Otpočetka sam imala ideju kako pjesma treba zvučati i kako treba izgledati spot. Sve smo uspjeli izrealizirati, a snimanje spota je dakako bio najuzbudljiviji dio. Snimali smo cijeli dan, oko podneva je bilo jako vruće na pijesku, a kako je noć padala bilo je sve hladnije, a čekala nas je još i kiša, odnosno cisterna s hladnom vodom. Bila sam na rubu odustajanja, ali stisnula sam zube i odradili smo to profesionalno. I Matej i ja smo bili mokri od glave do pete, ali kiša ipak ima neku svoju čar i nije nam žao što smo se malo smrznuli kad je ovako ispalo."

Sanju Azenić pratite na Facebooku i Instagramu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!