Lifestyle / Ostalo

Večer vina i umjetnosti: Dočekajmo jesen uz vino i umjetnost

Večer vina i umjetnosti: Dočekajmo jesen uz vino i umjetnost

U subotu, 14. listopada 2017. godine, u utvrdi dobre zabave, dvorištu Galerije Kazamat u Tvrđi od 18.00 sati započinje još jedna u nizu čarobnih večeri koju nosi dobra glazba, umjetnost i vrhunsko vino - Večer vina i umjetnosti.



Taj poseban događaj koji neslužbeno obilježava početak jeseni. Jeseni s onim večerima kada želite biti vani jer nakon mjeseci vrućine i čudnog promjenjivog vremena, dolazi manja, ali ujednačenija temperatura. Kada vani jednostavno ima zraka, napada neka polu-hladnoća, ali je super, stabilno je i daje neki fantastičan ritam. Donosimo vam događaj na kojemu ćete napokon isfurati svoje najkul jakne na svijetu za prijelazno razdoblje, godit će vam vatrica i toplina vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema, koje zagrije tijelo na temperaturu koja te natjera da plešeš u ritmu te stabilne, opuštene jeseni.

Budite u subotu, 14. listopada u dvorištu Galerije Kazamat gdje će vas od 18 do 24 sata zabavljati Fluentes, Trend Acoustic Band i DJ on Wine - Kiki te uživajte u ovogodišnjoj Večeri vina i umjetnosti.

Osim glazbenog programa, pripremili smo niz zanimljivih kulturno umjetničkih sadržaja, a više informacija i program očekujte uskoro! Ulaz na programe je besplatan, a kušanje vina moguće je uz kupovinu vinskih bonova po cijeni od 5,00 kn i vinske čaše po cijeni od 20,00 kn (kaucija).

Pozdravimo jesen kako to najbolje znamo, uz Večer vina i umjetnosti!

Pratite službeni Facebook događaj „Večer vina & umjetnosti @Kazamat / Tvrđa / 14.10.“ na kojem možete pronaći više informacija o događaju.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!