Lifestyle / Ostalo

PaperGirl Osijek poziva sve kreativce Osijeka na sudjelovanje u projektu

PaperGirl Osijek poziva sve kreativce Osijeka na sudjelovanje u projektu

Svjetski poznat umjetnički projekt „Papergirl“  nakon dvije uspješne godine po treći se put održava u Osijeku u organizaciji udruge PLANTaža, na čelu sa Slađanom Zubić kao voditeljicom projekta.



Ovim putem pozivamo sve građane, kreativce, pjesnike, pisce, grafičare, fotografe, afirmirane i neafirmirane umjetnike svih uzrasta i sposobnosti da doniraju svoje radove tako što će ih ubaciti u Papergirl kutije postavljene na pet lokacija u Osijeku: Caffe bar Trica, Caffe bar Amsterdam Pub, Caffe bar Peppermint, Club Exit i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna.

Tema, forma, stil i tehnika su slobodni. Rok za prikupljanje radova je 2.10. nakon čega će svi pristigli radovi biti izloženi na besplatnoj izložbi otvorenoj za sve posjetitelje. Nakon izložbe prikupljeni radovi će se na biciklima dijeliti slučajnim prolaznicima po uzoru na američke Paperboys dostavljače novina kao originalnu ideju Papergirl projekta.

Papergirl Osijek je art projekt koji spaja publiku i umjetnost te je u potpunosti participativan, nekomercijalan i impulzivan. U projektu može sudjelovati svatko: doniranjem vlastitog uratka ili pomažući svojim radom u organizaciji i distribuciji. Cilj projekta je pozitivno iznenaditi ljude nesebičnim dobrim djelom, širiti pozitivan stav i suradnju među ljudima.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!