Sjajni momci u dvorani Gradski vrt

Sjajni momci u dvorani Gradski vrt

foto sjajni momci

Trenutačno najveći regionalni scenski spektakl, predstava “SJAJNI MOMCI” u izvedbi vodećeg trojca iz hit serije “Lud, zbunjen, normalan” - Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera  Kasumovića svoju veliku hrvatsku turneju započinje u OSIJEKU.

Ulaznice su u prodaji od 1.rujna putem sustava www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima u Osijeku: Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar K Topu (Tvrđa), Lounge Bar Waldinger (Portanova), Caffe bar K Topu (Tvrđa), Dancing Bear, Tisakmedia Portanova, u Vinkovcima: Fitness centar Zara, u Vukovaru: Hotel Lav te na svim mjestima Tisakmedia. Cijena ulaznice iznosi 100,00kn.

POPUST od 20% od 1. do 7. rujna.

Predstava Sjajni momci”, je komedija koja se bavi pomirenjem i ponovnim ujedinjenjem nekadašnjeg slavnog glumačkog dua, Harija (Nadarević) i Alija (Bašić), koji nakon decenijske svađe i glumačke pauze trebaju igrati svoj slavni skeč “Kod doktora” za potrebe televizijskog projekta o povijesti komedije. Cjelokupan posao nagovaranja i posredovanja između dvojice ćudljivih staraca obavlja Harijev nećak Zlatan (Kasumović), inače zamjenik režisera televizijske kuće, kojem je zapravo u najvećem interesu da se skeč uspije realizirati, budući da mu o tome ovisi posao i karijera.

Senad Bašić istaknuo je kako je nakon televizijskoga angažmana iscrpljen te željan kazališta.
“Iscrpljeni smo i umorni od televizijske mašinerije koja melje glumce kao mašina za faširanje glumaca. Nakon desetogodišnjega televizijskog projekta vraćamo se teatru, vraćamo se daskama koje život znače, jer ništa ne može zamijeniti teatar” - kazao je Bašić.

Po njegovim riječima, nakon dugogodišnjega zajedničkoga rada, njih trojica pretvorili su se u mali glumački ansambl te odlučili nastaviti suradnju.
“Odlučili smo se za ovaj komad koji je posvećen glumcima treće dobi, a to je rijetkost da pisci pišu uloge za glumce treće dobi. Iščitavajući tekst vidjeli smo koliko ima ljubavi prema glumi i glumačkom umijeću i izbor je bio logičan” – dodao je Bašić.

Najmlađi glumac od spomenute trojke Moamer Kasumović kazao je kako je ideja, zapravo, bila Bašićeva, a da su je Mustafa Nadarević i on objeručke prihvatili.

- “Zadnjih deset godina postali smo istinski prijatelji i Senadovu ideju da zajedno postavimo predstavu objeručke smo prihvatili i Mustafa i ja. Ljudi su nas do sada uglavnom gledali na televiziji, a ovom predstavom odlučili smo napraviti omaž glumcu, jer nekako imamo osjećaj da se naša profesija bagatelizira. Naš je cilj zabaviti publiku i staviti glumačku profesiju tamo gdje joj je mjesto” - istaknuo je Kasumović.

“Nakon deset godina zajedničkoga rada, nas trojica postali smo više od prijatelja, praktično tri brata, i stoga smo htjeli napraviti predstavu koja neće biti 'tezga', koju nećemo raditi zbog para, već u kojoj ćemo se mi igrat i zabaviti. Predstava je priča o glumačkom poslu, glumačkim mukama i nesrećama, o vražjem glumačkom egu” - kazao je Mustafa Nadarević te pozvao publiku da dođe u što većem broju na pretpremijerno izdanje predstave u Osijeku gdje i službeno započinje turneja u Hrvatskoj.

Ulaznice su u prodaji od 1.rujna preko sustava www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima:

Osijek: Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar K Topu (Tvrđa), Lounge Bar Waldinger (Portanova), Dancing Bear, Tisakmedia Portanova
Vinkovci: Fitness centar Zara
Vukovar: Hotel Lav
RH: sva mjesta Tisakmedia

Cijena ulaznice iznosi 100,00kn
POPUST od 20% od 1. do 7. rujna

OSIJEK – 22. rujna (petak)
dvorana GRADSKI VRT
početak u 20:00

NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 4x1 ulaznicu za predstavu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka samo upisati svoje IME i PREZIME.

Dobitnici su: Željko Tadić,  Marina Marić, Maja Bošković i Irena Petrić

SiB.hr

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja