Lifestyle / Ostalo

Najbolji maturantski slogan 2011. - proglašeni pobjednici!

Najbolji maturantski slogan 2011. - proglašeni pobjednici!

U tijeku je državna matura, ali zahvaljujući projektu Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije neki će maturanti po završetku ispita imati dodatan razlog za slavlje.

Zahvaljujući suradnji s medijskim partnerom SiB.hr i komisijom formiranom od članova Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije izabrani su najbolji maturantski slogani Osječko-baranjske županije.

Riječ je o pobjedničkom sloganu Druge srednje škole Beli Manastir, razred: upravni referenti "Mi smo pravnici budući saborski zastupnici, Jadranka miči nam se s puta, stiže generacija ljuta", koji je osvojio novčanu nagradu u iznosu od 2 500 kuna, a koju je osigurala Osječko-baranjska županija. Cijelom projektu pridružio se i Savjet mladih Grada Osijeka koji je donirao 2 500 kuna najboljem maturantskom sloganu „Za tijelo i dušu masiram u fušu" Medicinske srednje škole Osijek – smjer fizioterapeuti, za koje je u proteklih desetak dana glasalo oko 1 400 glasača. Treće plasirani slogan jest slogan 4.b razreda II. gimnazije Osijek "4.b is no longer in relationship with: II. gimnazija", a nagradu u iznosu od 1 000 osigurao je portal SiB.hr.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt pod nazivom „Najbolji maturantski slogan (2011.)" inicijativa je Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije koji je u projekt uključio i savjete mladih Osijeka, Đakova, Našica, Valpova, Belišća i Belog Manastira. Cilj projekta bio je potaknuti i nagraditi kreativnost maturanata kao i omogućiti najboljim razredima da kvalitetno proslave završetak svih obaveza koje im predstoje na kraju srednjoškolskog obrazovanja.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovala su 23 razreda iz cijele Osječko-baranjske županije, a maturanti su se ove godine posebno potrudili prenijeti poruku i svojim sarkazmom prikazati vlastito srednjoškolsko razdoblje, kao i pokazati stav i očekivanja u vezi budućnosti koja ih čeka. Zahvaljujući i javnom glasovanju u cijelom je projektu sudjelovalo preko 6.000 ljudi koji su na Facebooku dali podršku svojim favoritima.

Inače, projekt „Najbolji maturantski slogan" organizira se već treću godinu za redom, a maturanti su nas do sada svojim lijepim gestama znali i vrlo ugodno iznenaditi. Upravo se to dogodilo s dobitnicima prošlogodišnje nagrade za najbolji maturantski slogan. Naime, pobjednički je razred odlučio osvojena sredstva pokloniti obitelji njihove razredne kolegice koja je, nažalost, te godine preminula. Time su pokazali svoju zrelost, suosjećanje, činjenicu da je nagrada otišla u prave ruke, ali su i nama dali poticaj da nastavimo i dalje s ovim projektom. Nadamo se da će nas i ovogodišnji dobitnici razveseliti s nekom lijepom gestom. Čestitamo još jednom najboljim sloganima!


Izdvojeno

Reci što misliš!