Lifestyle / Ostalo

Ludnica novi ljetni hit Behara

Ludnica novi ljetni hit Behara

"Ludnica" je nova plesna i razigrana pjesma brodskog tamburaškog sastava Behar koju je napisao i uglazbio jedan od najpopularnijih autora u Hrvatskoj i regiji, Mirko Šenkovski Geronimo.



Tamburaški sastav Behar je pjesmu objavio nedugo nakon proslave devetog rođendana osnivanja sastava, a to im je ujedno i prvi singl u izdanju Croatia Recordsa.

„Nakon gotovo 10 godina mukotrpnog truda i rada, odvažili smo se stvoriti nešto svoje, nešto što nas najbolje opisuje kao pojedince ali i kao glazbenike, nešto što će ostati iza nas. A kako to bolje dočarati nego pjesmom. U tome nam je pomogao naš prijatelj, renomirani kompozitor i tekstopisac Mirko Šenkovski Geronimo, koji je autor teksta i glazbe.“, rekao nam je Josip Domorad iz TS Behar koji je član banda od samih početaka.

Za aranžman pjesme zaslužni su Igor Gregurić i Krunoslav Dražić. Miks i master odradili su Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap iz studia „Hard Work“, Požega, dok je za programiranje zaslužan Laris Pašalić.

"Pjesma nam se je svidjela na prvu i odmah nam je ušla u uho. Sigurni smo da će je publika odlično prihvatiti.“, zadovoljan je Marko Ćosić, član TS Behar već osam godina.

Videospot snimljen je pod okriljem produkcije Lorinn iz Vukovara s kojom Behar započinje uspješnu suradnju. U videospotu "Ludnica" pojavljuju se članovi sastava, brojni statisti te glumačka postava koju čine Gabrijela Babić, Ena Jelinić, Irma Pavić i Marko Brblić. Spot je sniman na brojim lokacijama u Slavonskom Brodu.

"Jako smo zadovoljni videospotom koji savršeno pristaje ovoj pjesmi. Mislimo da se svaka djevojka može u njemu pronaći zato što prikazuje tipične pripreme svake djevojke za noćni izlazak.“, rekao nam je Marko i poručio da je ovo samo početak jedne lijepe glazbene priče.

OPĆI PODATCI:
Članovi sastava su: Josip Baboselac (berda, bass gitara), Bruno Colić (vokal, harmonika), Marko Ćosić (kontra, el. gitara), Josip Domorad (vokal, basprim), Damir Lasić (prim), Ilija Lilić (basprim), Robert Vlasac (bubnjevi).
Glazba i tekst: Mirko Šenkovski Geronimo
Aranžman: G-team
Bas gitara: Zvjezdan Marjanović
Harmonika i tambure: Igor Gregurić i Krunoslav Dražić
Back vokali: Vlatka Kopić Tena
Programiranje: Laris Pašalić
Miks i master: Zvjezdan Marjanović i Ante Akrap (studio "Hard Work" Požega)
Produkcija: Lorinn, Vukovar
Scenarij: Loreta Perić
Kamera: Matej Mravunac
Montaža i režija: Ivica Perić

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!