Lifestyle / Ostalo

CraftArt sajmovi svake subote u dvorištu Realke

CraftArt sajmovi svake subote u dvorištu Realke

Ljetovanje je najvažnije doba godine jer je to vrijeme koje posvetite samo uživanju i nema razloga da ono bude samo jednom u sezoni!
Stoga, u Osijek Ljetovanje dolazi svaki vikend cijelog ljeta, s početkom 14.07. u dvorištu III. gimnazije Osijek, bivše Realke.



Sjajno uređeno dvorište i pregršt programa nudi vam bijeg u prirodni hlad u ovom skrivenom dragulju Tvrđe. Svaki vikend očekuju vas ljetna osvježenja, ukusna hrana, različita događanja i natjecanja, koncerti, predstave, dječji dani, ali i posebice zanimljivi CraftArt sajmovi koji će se održati svake subote!

Već u subotu nas čeka prvi CraftArt, sajam craft piva u organizaciji s Gajbom i 10 različitih pivovara (Zmajska pivovara, The Garden Brewery, Varionica, Hepburn, Nova runda, Valens, Pulfer, LAB Split - Craft Brewery, Beckers Pivovara, Dogma Brewery). Navečer će se za veselu i rasplesanu atmosferu pobrinuti grupa Juke West, koju smo imali prilike slušati na adventu u Tvrđi i koja je onda rasplesala osječku publiku.

Iza Ljetovanja se krije ekipa koja je sudjelovala u organizaciji Adventa u Tvrđi i mnogih drugih događanja u Osijeku i okolici stoga ne sumnjamo u kvalitetu i dobru zabavu za naše Osječane.

Ljetujte cijelo ljeto i provedite sve ljetne vikende u dvorištu III. gimnazije Osijek, bivše Realke, na Ljetovanju za pamćenje.

  
   


Izdvojeno

Reci što misliš!