Lifestyle / Ostalo

Poklanjamo vam ulaznice za jubilarni deseti Ferragosto JAM

Poklanjamo vam ulaznice za jubilarni deseti Ferragosto JAM

Još je nešto manje od mjesec dana ostalo  do  početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a.

Ove godine u Orahovicu, na jubilarno deseto izadnje festivala, stižu brojna  zvučna imena jake domaće i regionalne scene.

Bajaga i Instruktori, Đavoli by Neno Belan & Fiumens, Elemental, Bolesna braća, PipsChips&VideoClips, Bad Copy, Repetitor, Six Pack i Zdenka Kovačiček samo su neke od snaga koje će od 3. do 6. kolovoza raspametiti posjetitelje na Orahovačkom jezeru, omiljenom okupljalištu mladih iz cijele regije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletan line-up po danima pogledaj OVDJE.

ULAZNICE:

Festivalske ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po od 110 kn. festivalske ulaznice posjetiteljima je omogućen ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag. Do isteka zaliha u prodaji su specijalni Ferragosto JAM paketi u kojima se nalaze festivalska ulaznica, Ferragosto JAM majica, lončić, razglednica, Žuja i ljuti umak. Paketi se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) ili naručiti online putem linka po cijeni od 230 kn. U prodaji su također i jednodnevne ulaznice za 80 kn, a na dan koncerta će im biti 100 kn.

Ulaznice za dan zagrijavanja kada nastupaju Max & Iggor Cavalera, kupuju se odvojeno. Svi koji imaju festivalske Ferragosto ulaznice trebat će izdvojiti samo dodatnih 40 kn, dok je za one koji požele doći samo tog dana cijena ulaznice 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta.

Službena pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Zagreb), Blues (Orahovica), Exit (Osijek), Štedna (Virovitica), KKC Pixel (Koprivnica), Fontana (Đakovo), Okac (Županja), Tom (Požega), Dallas Music Shop (Rijeka) te Entrio prodajna mjesta, a online ih se može kupiti i putem Entrio sustava.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Četvero sretnih čitatelja nagrađujemo s besplatnim festivalskim ulaznicama. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka upisati: SiB.hr me vodi na Ferragosto JAM 10!

DOBITNICI:
Goran Rončević
Ines Lukacic
Iva Nikšić
Nina Viljanac

Ulaznice podižete na info pultu festivala uz predočenje osobne iskaznice..[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!