In Da Sofa: Sofasticiranje se vraća na Iktus

In Da Sofa: Sofasticiranje se vraća na Iktus

in da sofa

Sofasticiranje se vraća u svoju bazu, na terasu restorana Iktus gdje će se u periodu od 7. do 22. srpnja, svaki petak i subotu, održati ciklus In da sofa partija objedinjenih pod temom In da cloud: pohrani i dijeli osjećaje.

Glazbeno - scensko - ugostiteljsko - blago erotski koncept okupirat će grad svojim dobrim vibracijama, pozitivnom energijom i raspršivanjem ljubavi po sugrađankama i sugrađanima.

Ovogodišnja tema zapravo je spoj informacijskog doba i najljepših ljudskih osjećaja. Svi samo pohranjujemo podatke, čuvamo ih, branimo pristup istima, a samim time i sebi postavljamo razna ograničenja. Kreativna agencija Adverta nudi priliku da izađete iz zarobljeništva svog nekog mikrosvijeta i oslobodite se na našim oblacima.

Startamo ovaj vikend s prvim oblakom u kojeg možete pohraniti i zatim podijeliti svoje osjećaje. Ovaj put je naglasak na ljubljenju za vrijeme zalaska sunca. Ako niste vidjeli kako sunce zalazi na terasi Iktusa, onda vam je krajnje vrijeme da to učinite i dobro namažete usne kako bi sve teklo glatko.
U petak slijedi otvaranje glazbeno - ambijentalnog spektakla uz DJ Omera. Subota je rezervirana za ogromnu dozu groovanja po plesnom podiju uz GrooveUp bend. Oba dana ovog vikenda s nama je, po starom dobrom običaju, In Da Sofa rezident DJ Kemo!

Dođite plesati, odmarati, chillati, ljubiti se, grliti, voljeti i sve te aktivnosti i osjećaje pohranite In da cloud te ih pustite drugima da ih koriste, troše i šire dalje. Osjećaji su jedina stvar koja nam ostaje, a da na sebi nema cijenu i rok trajanja. Prepustite im se i doživite Osijek onako kakvim on zapravo i je.

Upad je 25 kunića te uključuje konzumaciju odabranih pića na šanku, a radno vrijeme od 18 do 02 sata!

Vidimo se na Iktusu!

Sincerely yours,

Kreativna agencija Adverta

Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje

NAGRADNA IGRA:

Adverta vam poklanja 2x1 ulaznicu za In Da Sofu 7.7. U komentar upišite: Kemo, Omer i Groove me sofasticiraju na Iktusu!

Dobitnici su: Nevenka AGeljić i Andrea Bradarić

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events