Bliži nam se Backyard Art Festival 2017 - poklanjamo festivalske ulaznice

Bliži nam se Backyard Art Festival 2017 - poklanjamo festivalske ulaznice

«Backyard Art Festival je objavio sve izvođače i program trodnevnog festivala. Ove nas godine u Donjem Miholjcu od 14. - 16.7.2017. očekuje obilje zabave u predivnom ambijentu perivoja dvorca uz neke od najvećih glazbenih grupa iz regije i šire, te mnoštvo sadržaja bez kojih ovaj festival ne bi bio uistinu Art.

Glavna imena glazbenog dijela festivala su Let 3 (HR), Paddy And The Rats (HU), Edi Maružin i banditi (HR), ZAA (SRB), Amber Smith (HU), IPHAZE (FR). Uz glavna imena tu su i mnoga manja, ali nimalo manje zanimljiva i zabavna imena MAŠINKO, Lika Kolorado, Brain Holidays, Stereobanana i Goatmare & The Hellspades.

Uz ovakav miks vrhunskog zvuka i zabave organizatori napominju da u festivalskoj zoni malog parka posjetitelje očekuje akustična pozornica gdje će nastupiti autorski akustični bendovi u okruženju ambijentalnih instalacija i festivala ručnih radova koje su kreirali predstavnici ReArt festivala iz Osijeka.

Festivalske dane upotpunit će i međunarodno biciklističko natjecanje na Pump Track stazi s bogatim nagradnim fondom, te odbojkaški turnir na pijesku. Predstavnici udruge «Migra», koja je organizator festivala, najavljuju različite radionice diljem grada od crtanja stripova u suradnji s udrugom StripOS iz Osijeka, crtanja graffita s festivalom Graffiti na Gradele iz Bola na otoku Braču, projekcije dokumentarnih filmova u miholjačkoj kino dvorani u tjednu uoči festivala, izložbe slika Likroba, radionica za djecu gdje će sudjelovati volonteri nekoliko miholjačkih udruga, te osječki klub američkog nogometa OS Cannons, do spontanih druženja u parku.

Bez složne organizacije udruge Migra i volontera festivala, te potpore nekoliko sponzora i pokrovitelja – Osječka Pivovara d.d., Grad Donji Miholjac, Karašica Vučica d.d., HEMCO d.d., Agro Fructus d.o.o, Kanaan, Ministarstvo kulture i mnogih drugih, ovaj festival se vrlo vjerojatno ne bi uspio održati u ovakvom formatu i organizatori naglašavaju veliku zahvalnost svima, kao i posjetiteljima i obećavaju odličnu zabavu.

«Ovogodišnji BAF festival mora minimalno zadovoljiti prošlogodišnja očekivanja, budući da je prve godine ljestvica dosta visoko postavljena i nama to u organizaciji predstavlja velik izazov, a još veći motiv je kako bi pokazali da je BAF više od još klasičnog glazbenog festivala. Baš iz tog razloga smo se nakon prošlogodišnjeg otkazivanja zbog olujnog nevremena, koje je uništilo teren festivala i dio tehnike, poprilično potrudili ojačati sve segmente festivala kako bismo ga napravili mjestom punom pozitivnih emocija i druženja, a sam festival tome podredili kao popratni sadržaj koji će posjetitelji i građani Miholjca pamtiti po dobrim uspomenama.» rekao je Dino Kurtagić iz organizacije festivala.

>>> GALERIJA: Backyard Art Festival 2015.

Cijene karata su 100kn za festivalsku kartu na fizičkim mjestima objavljenima na baf.com.hr, te online putem Entrio.hr sustava, a jednodevne je moguće kupiti na ulazu u festivalsku zonu na dane održavanja festivala po cijeni od 60kn. Više informacija potražite na službenom FB eventu.

NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 2x1 festivalsku ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka upisati: SiB.hr me vodi na BAF u Donji Miholjac! Dobitnike objavljuemo u ponedjeljak 10. srpnja.

DOBITNICI:
Anita Ištuk
Ivan Drahotuski

Ulaznice podižete na ulazu u festivalski prostor uz predočenje osobne iskaznice.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda