DunavArt Festival oduševio Vukovar

FOTO DunavArt Festival oduševio Vukovar

dunavart festival vukovar 18

U veličanstvenom perivoju dvorca Eltz u Vukovaru, jučer su otvorena vrata prvog izdanja DunavArt Festivala izložbom „Grafički elementi“, koju je ova manifestacija organizirala u suradnji s Gradskim muzejom Vukovar, Austrijskim kulturnim forumom i Kulturvermittlung Steiermark Graz.

Nakon svečanog otvorenja Festivala posjetitelji su uživali u ambijentu Dvorca Eltz izležavajući se na piknik dekicama i uživajući u glazbenom programu koji je izvela osječka moderna jazz petorka NO Jazz Band.

Sinoćnji program odlična je uvertira za sve ono što slijedi tijekom današnjeg dana. Dok nas još vrućine griju, u podne, ima li boljeg mjesta za rashladiti se nego na Pikniku u Ritu kojim se u Parku prirode Kopački rit slavi Dan Dunava uz Dunavske parkove prirode čiji će predstavnici prirediti tradicionalna jela podunavskih krajeva, koja ćete imati priliku isprobati i odlučiti koje vam najviše odgovara – a možda nabavite i koji recept za svoju obiteljsku kuharicu. Nakon raznovrsnog dnevnog programa, od 18 sati polako ulazimo u večernji dio Duom violina K&K te nastupom Ariana Groupa koji su za vas priredili moderne hitove u jazz i funk tonu.

Ako ne stignete na Piknik u Ritu, tu je i piknik u Vukovaru, nazvan DunavArt Piknik, od 19.30 sati u perivoju dvorca Eltz. Koncertni program u Vukovaru danas izvode Ante Gelo Band & Ivana Rushaidat, kombinacija koja je već nekoliko puta oduševila publiku simbiozom eminentnog benda i mlade zagrebačke glumice i pjevačice s odličnim vokalom.

Ponovimo još jednom kako je ulaz na sva događanja posve besplatan, tako da se ovakvu priliku ne isplati propustiti. Vidimo se!

Za više informacija pratite Facebook događaj: DunavArt Festival / Vukovar, Baranja, Erdut

KOMPLETAN PROGRAM POGLEDAJTE OVDJE!

dunavart festival vukovar 18

dunavart festival vukovar 18

dunavart festival vukovar 19

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak