Lifestyle / Ostalo

DunavArt Festival oduševio Vukovar

DunavArt Festival oduševio Vukovar

U veličanstvenom perivoju dvorca Eltz u Vukovaru, jučer su otvorena vrata prvog izdanja DunavArt Festivala izložbom „Grafički elementi“, koju je ova manifestacija organizirala u suradnji s Gradskim muzejom Vukovar, Austrijskim kulturnim forumom i Kulturvermittlung Steiermark Graz.

Nakon svečanog otvorenja Festivala posjetitelji su uživali u ambijentu Dvorca Eltz izležavajući se na piknik dekicama i uživajući u glazbenom programu koji je izvela osječka moderna jazz petorka NO Jazz Band.

Sinoćnji program odlična je uvertira za sve ono što slijedi tijekom današnjeg dana. Dok nas još vrućine griju, u podne, ima li boljeg mjesta za rashladiti se nego na Pikniku u Ritu kojim se u Parku prirode Kopački rit slavi Dan Dunava uz Dunavske parkove prirode čiji će predstavnici prirediti tradicionalna jela podunavskih krajeva, koja ćete imati priliku isprobati i odlučiti koje vam najviše odgovara – a možda nabavite i koji recept za svoju obiteljsku kuharicu. Nakon raznovrsnog dnevnog programa, od 18 sati polako ulazimo u večernji dio Duom violina K&K te nastupom Ariana Groupa koji su za vas priredili moderne hitove u jazz i funk tonu.

Ako ne stignete na Piknik u Ritu, tu je i piknik u Vukovaru, nazvan DunavArt Piknik, od 19.30 sati u perivoju dvorca Eltz. Koncertni program u Vukovaru danas izvode Ante Gelo Band & Ivana Rushaidat, kombinacija koja je već nekoliko puta oduševila publiku simbiozom eminentnog benda i mlade zagrebačke glumice i pjevačice s odličnim vokalom.

Ponovimo još jednom kako je ulaz na sva događanja posve besplatan, tako da se ovakvu priliku ne isplati propustiti. Vidimo se!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za više informacija pratite Facebook događaj: DunavArt Festival / Vukovar, Baranja, Erdut

KOMPLETAN PROGRAM POGLEDAJTE OVDJE!

dunavart festival vukovar 18

dunavart festival vukovar 18

dunavart festival vukovar 19

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!