Lifestyle / Ostalo

Povratak In Da Sofe u Sakuntalu

Povratak In Da Sofe u Sakuntalu

U petak, 30. lipnja 2017. godine po centralnoeuropskom vremenu u Sakuntala parku u sklopu Osječke ljetne noći održat će se prva u nizu bajkovito - erotsko - glazbeno - scenskih zabava sačinjenih od ljubavi, pozitive i plesa – IN DA SOFA!



Vrućinu gradskog asfalta lakše podnesite uživajući na Sofi, pijuckajući osvježavajuća alkoholna pića ili ako baš morate, bezalkoholna, plešući u ritmu koji će zadavati naš resident DJ Kema (u zadnje vrijeme poznatiji kao majstor Tihomir), diskdžokej mr. Umbo i mr. Ivo Prodan - live sax experience. Trojac je to koji u ambijentalno uređenom prostoru garantira sate i sate vrhunskog plesa, kombinaciju svih butlift, pilates, fankšnl, joga i inih treninga poslije kojih dobijete mišiće kao Mitch iz Baywatcha (žene isto).

Upad je naravno bespla, a lajtmotiv prve Sofe je "noge gore" što možete čitati s naglaskom koji sami želite - ili ih dižete u zrak i chillajte ili ih zapalite pa neka gore na plesnom podiju.

Vidimo se u petak!
Vaša Kreativna agencija Adverta!

Za više informacija pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA @Sakuntala park: Noge gore! // Osječka ljetna noć

  


Izdvojeno

Reci što misliš!