EXIT za mjesec dana, već planulo 80% kapaciteta!

EXIT za mjesec dana, već planulo 80% kapaciteta!

fb post years and years

Do EXIT festivala ostalo je još mjesec dana, a već je popunjeno 80% kapaciteta festivala koji će biti održan od 5. do 9. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Nakon veoma uspješnog Sea Star festivala u Umagu, kada je zbog ogromnog interesa trostruko uvećan prvobitni kapacitet, kao i Revolution festivala u Temišvaru koji je posjetilo dosad rekordnih 20.000 ljudi, za EXIT festival je nakon nikad uspješnije akcije "4+1" prodano preko 33.000 ulaznica, što predstavlja novi festivalski rekord za ovaj period godine i najavljuje nove!

Četverodnevne ulaznice za EXIT (6. - 9. srpnja) u prodaji su po aktualnoj cijeni od 480 kn, što je i dalje čak 50% popusta u odnosu na finalnu. Ove cijene bit će aktualne još najviše sedam dana, tj. do četvrtka, 15. lipnja, a možda i kraće ukoliko predviđene količine planu i prije ovog, krajnjeg roka. Upravo zato se trenutno i najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. srpnja i to po cijeni od svega 509 kn! Za dodatnih samo 125 kn u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvaćaju i spektakularni koncert Killersa na glavnoj pozornicii Exita u srijedu 5. srpnja, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival koji se odvojeno održava iste noći, ali na druge dvije pozornice, mts Dance Arena i No Sleep Novi Sad. U ponudi su i posebno skrojeni turistički paketi koji obuhvaćaju prijevoz, smještaj i ulaznice za EXIT festival dostupni putem službene stranice EXIT turističke agencije EXIT Trip.

I ove godine u Novi Sad stižu gosti iz oko 70 zemalja svijeta, s doslovno svih kontinenata, a među njima su i gosti sa prilično udaljenijih destinacija poput Argentine, Novog Zelanda, Meksika, Rusije i Kine te svih zemalja Europe. Tradicija velikog broja gostiju iz Velike Britanije ove godine djeluje ujednačenije nego ikad s nekim drugih zemljama iz kojih dolaze najveće grupe posjetitelja, i tu su još dosta zastupljene Grčka, Turska, Francuska, Njemačka i Španjolska. Nakon vrlo uspješnih Sea Star i Revolution festivala veliki broj posjetitelja dolazi iz Hrvatske i Rumunjske, a ogroman interes vlada posebno za nulti dan i koncertni spektakl grupe The Killers.
 
EXIT ove godine slavi 50 godina od čuvenog Ljeta ljubavi, obilježavajući događaje iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvijek promijenio svijet. Ovaj društveni fenomen okupio je ljude iz brojnih dijelova planeta oko ideje zajedništva, mira, solidarnosti i ljubavi te imao nemjerljiv utjecaj na suvremenu glazbu, ali i kulturu u cjelini i to je bila i bit će tema svih Exitovih festivala. Ove godine uveden je i nulti dan festivala, kad će u srijedu, 5. srpnja na Mainu nastupiti jedan od najvećih rock bendova našeg vremena The Killers, dok nas na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. Njima će se od 5. do 9. srpnja na pozornicama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Jason Derulo, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Alan Walker, Jake Bugg, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Black Coffee, Jamie Jones, Robin Schulz, Nina Kraviz, Ellen Allien, Noisia, The Jesus and Mary Chain, The Black Dahlia Murder, Lost Frequencies, Kungs, Nicole Moudaber, Hot Since 82, Duke Dumont, Faithless DJ set, Rødhåd, Destruction, The Damned, Black Sun Empire, Foreign Beggars, Princess Nokia, Charlotte De Witte, Bjarki, Dax J, Red Axes i brojni drugi.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events