Lifestyle / Ostalo

'Povratak otpisanih vol.4' ove nedjelje na lijevoj obali Drave

'Povratak otpisanih vol.4' ove nedjelje na lijevoj obali Drave

Udruga Pobjede iz Osijeka četvrtu godinu za redom organizira veliko druženje za udomljene pse i njihove skrbnike kako bi promovirali i popularizirali udomljavanje te podsjetili na važnost prevencije napuštanja i provedbe pozitivnih politika.

Njihovo priopćenje povodom 'Povratka otpisanih vol. 4' prenosimo u cijelosti:

Pridružite nam se u nedjelju 28. svibnja od 10 do 17 sati na lijevoj obali Drave (kod amfiteatra) kako bi zajedno slavili udomljavanje i obilježili sudbonosne dane kada ste rekli DA svojim kerovcima i postali faca (i za njih, ali i za nas) jer ste ih spasili udomivši ih - iz azila, s ulice, iz šinteraja…, odakle god.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mi ćemo se, naravno, pobrinuti za dobro raspoloženje i to tako što ćemo vam osigurati:

- dobru mjuzu iz srca Martine Dragušice
- najbolju vege klopu na svijetu u sljedovima - doručak u 10 i ručak u 14 sati
- najbogatiju tombolu na svijetu
- aukcije uživo
- jeftinu i dobru cugu
- čitavu lepezu društvenih igara osmišljenih tako da se zabave i ljudi, ali i psi

Sve to odvijat će se pod budnim okom trenerice pasa Alenke Medak iz škole za Obuku pasa Prias i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Donacije prikupljene na 'Povratku otpisanih' idu za naše kerovce, kojih na skrbi imamo 180 i koji čekaju postati sretnici baš kao i ovi vaši.

Udruga Pobjede vodi Sklonište za napuštene životinje u Nemetinu, prigradskom naselju Osijeka. I dalje su jedno od samo šest skloništa u Hrvatskoj, a ukupno ih je registrirano 30, koje ne usmrćuje životinje nakon 60 dana, pa se u njihovu Azilu uvijek traži mjesto više.

Zajedno sa sugrađanima/kama i u suradnji sa svim sektorima društva nastoje promicati i provoditi politiku suživota sa životinjama, bore se za njihovo neusmrćivanje u skloništima i šire pozitivnu politiku zbrinjavanja napuštenih i nezbrinutih.

Postanite dio ove pozitivne priče, pridružite im se i pošaljite poruku o važnosti udomljavanja, odgovornog skrbništva i prevencije napuštanja životinja.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!