Lifestyle / Ostalo

ReArt traži volontere i izlagače

ReArt traži volontere i izlagače


Bliži nam se novo izdanje ReArt festivala koje se ove godine s travnja premjestilo na lipanj! ReArt ćemo tako moći posjetiti 2. i 3. lipnja, a sudeći po ovogodišnjoj temi Priča bez kraja, zabavi i kulturno-umjetničkim sadržajima teško ćemo nazirati kraj. Iako je lokacija još uvijek dobro skrivena od organizatora, ono što je poznato jest da su natječaji za volontere te umjetnike ili grupe umjetnika, koji svoje radove žele predstaviti na ovogodišnjem ReArtu - otvoreni!



Tako je ReArt pozvao sve umjetnike da svoje radove prijave do 18. svibnja putem prijavnice koju možete pronaći na službenom blogu. Natječaj traje još svega dva tjedna, stoga vas pozivamo da naoštrite svoje olovke i ne propustite priliku za izlaganje svojih radova.

A osim bogatog programa koji nas čeka svake godine, poznata je stvar da ReArt svoja uspješna izdanja najvećim dijelom duguje radu marljivih volontera koji svake godine svojom upornošću i entuzijazmom festival podižu na novu razinu. Ako pripadate skupini takvih entuzijasta, na natječaj za volontere možete se prijaviti do 15. svibnja, a jedini uvjet su dobra volja i napunjenih 15 godina prije početka festivala! Ono što vas čeka je zasigurno rad u pozitivnoj atmosferi, mnogo lijepih poznanstava i dobre zabave.

A kad smo kod zabave – ono što se provjereno zna iz ReArta jest da nas ove godine čeka zanimljivi i prošireni glazbeni program! Kako bi ovogodišnje izdanje bilo zapamćeno kao što veselije, ReArt festival predstavio je glazbene izvođače koji će 2. i 3. lipnja zabavljati i rasplesati sve prisutne jer - pravog partyja nema bez dobre mjuze. Tako će se na pozornici ReArta zateći: Bush Mad Squad, DJ Oliver, Human Buldozer, Misled Llama, DJ Omer, Darmarho, Dr. Smeđi Šećer, Sretni Edi, Stephany Stefan i Vibrica.

Bez daljnjega, ovo izdanje ReArt festivala sprema još mnogo iznenađenja, a do novih informacija, ReArt tim poziva sve volontere i umjetnike da se prijave na otvorene natječaje te sve ostale da sve informacije i novitete prate na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu ReArt festivala!

   
  


Izdvojeno

Reci što misliš!