Lifestyle / Ostalo

Velika roštiljada u kampusu uz koncert Željka Bebeka

Velika roštiljada u kampusu uz koncert Željka Bebeka

Kao i prošle godine u ovo vrijeme stiže nova, PETA STUDENTSKA CAMPUS ROŠTILJADA, a ona će kao i do sada biti humanitarnog karaktera!

SVI studenti su pozvani na ovu studentsku roštiljadu u organizaciji studenata PFOSa, PTFOSa, EFOSa, GFOSa, FERITa, PRAVOSa!

Za Vas su ponovno osigurali više od 1500 porcija roštilja po cijeni donacije od samo 10kn, a cijeli iznos od donacija ide u HUMANITARNE svrhe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I petu godinu za redom organizatori su omogućili natjecanje u pripremi roštilja, i to 24 studentskih ekipa po 4 člana koji će se natjecati u pripremi roštilja, a pravila su sljedeća:


- Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti
- Natjecatelji donose svoj roštilj, ugljen i začine
- Dobijete meso (svaka ekipa jednaku količinu)
- Žiri Vas ocjenjuje i bira pobjednika!

Također za sve ostale studente pripremili su natjecanje u „IGRAMA BEZ GRANICA!"


- Ekipe se prijavljuju na samoj roštiljadi
- Natječu se u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, za njih također osigurane nagrade!

POČETAK u 12:00 na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku. Roštiljada traje od 12:00 do 18:00 uz veliku zabavu i glazbu uživo.

Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego nas očekuje VELIKI STUDENTSKI PARTY na istom mjestu. Ove godine koncert će održaiti jedan, jedini i neponovljivi Željko Bebek’.

ULAZ CIJELI DAN BESPLATAN !!

Cijene pića - PIVO (0,5l) 12kn, Bambus - 10kn, Deci-Deci 10 kn - trebali li Vam još povoda da dođete i provedete najluđi dan u studentskom životu??

Sponzori roštiljade: Pan Pivo, Mesnica Ravlić, Coca-Cola, Mlinar, American bar Dollar, Unikom, TZ OBŽ, TZ Grada Osijeka.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!