Krenuo projekt Let's make a difference

Krenuo projekt Let's make a difference

LMD slika

U Osijeku je upravo krenuo novi humanitarni projekt pod nazivom "Let's make a difference 2017". Ovaj projekt pokrenuli su studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku s ciljem provođenja promjena i pomoći onima kojima je to najpotrebnije u svojoj okolini odnosno Osijeku.

Projekt se uspješno provodi već drugu godinu za redom u suradnji sa Studentskim zborom i Volonterskim programom EFOS-a, te preko 20 drugih partnera i sponzora koji podržavaju projekt. Cilj ovogodišnje humanitarne akcije je skupiti sredstva i pomoći socijalno ugroženim obiteljima sa malom djecom na području Osijeka i okolice.

Humanitarna akcija se sastoji od niza projekata, a najveći od njih je humanitarna zabava koja se može očekivati krajem svibnja. Važno je naglasiti kako pomoć nije isključivo u smislu donacija novca obiteljima, nego može biti i kroz donacije potrepština poput hrane, odjeće za djecu i sl., te kroz širenje svijesti o važnosti pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ovim se projektom nastoji dokazati kako se malim individualnim doprinosima mogu napraviti velike i realne promjene.

Kako u ovakvim situacijama pomoći nikada nije dosta, projekt Let's Make a Difference uvijek traži volontere, te poziva sve da doniraju kako god oni to mogu, a za to se mogu javiti na facebook stranicu projekta https://www.facebook.com/lmdosijek ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Ovu je inicijativu prepoznao i osječki višestruku državni i svjetski prvak u bodybuildingu Tibor Ferenc, te je osim donacije akciji u obliku financijskog doprinosa, ostavio svoj jedinstveni doprinos – kroz trening!
Osim Tibora, jedan od partnera i sponzora projekta je i Žito d.o.o. koje je pokazalo veliko srce i uljepšalo obiteljima Uskrs donacijom vlastitih proizvoda.

Video pogledajte OVDJE.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr