Lifestyle / Ostalo

37. Osječko ljeto mladih – najava i poziv volonterima

37. Osječko ljeto mladih – najava i poziv volonterima

Osječko ljeto mladih (OLJM) najveći je studentski događaj u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koji obuhvaća širok spektar aktivnosti na različitim lokacijama u gradu Osijeku, a koji će se ove godine održati od 11. do 18. lipnja.

Tradicija duga trideset i sedam godina začinjena je novim sadržajima, pa studente osim edukativnog, sportskog, kulturno-umjetničkog i glazbenog programa očekuju i case study te mogućnost stjecanja organizacijskih vještina kroz program volontiranja.

Od prvog Osječkog ljeta mladih pa do danas, manifestaciju organiziraju studenti za studente, a od ove godine volonterski sati koje studenti ulože u organizaciju OLJM-a bit će evidentirani u volonterskim knjižicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi koji se žele uključiti u program volontiranja i sudjelovati u organizaciji OLJM-a od danas mogu izvršiti prijavu na: bit.ly/VolonteriPrijave.

“Iako nas na ovogodišnjem OLJM-u očekuje atraktivan program, ulaz na sva događanja bit će, kao i svake godine, besplatan. Planiramo dovesti zanimljive goste koji će kroz predavanja i radionice studentima približiti aktualne teme. Kulturno-umjetnički dio programa realizirat će studenti Akademije kroz različite predstave, koncerte i izložbe. Sportski program poslužit će kao motivacija za zdrav i aktivan život, a kao šećer na kraju za sve (ko)legice i (ko)lege pripremamo odličan glazbeni line up i izvođače koji će zadovoljiti i najrazličitije ukuse. Iskusni predavači, bogat program i izvrsni glazbeni izvođači razlog su zbog kojeg jedva čekamo početak ovogodišnjeg OLJM-a! Pridruži nam se i ti i postani dio organizacijskog tima”, rekao je Stjepan Ćurčić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Sve informacije o Osječkom ljetu mladih možete pratiti na web stranici Studentskog zbora Sveučilišta i profilima Osječkog ljeta mladih na društvenim mrežama.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!