Lifestyle / Ostalo

Proljetni vašar u Karancu 2017.

Proljetni vašar u Karancu 2017.

Na Cvjetnu nedjelju, 9.4.2017. na karanačkoj sajamskoj livadi oko 50 lokalnih proizvođača okupit će se kako bi za sve posjetitelje izložili svoje proizvode. Na sajamskim štandovima će se moći pronaći suhomesnatih proizvoda, vina, sira, meda, cvijeća, kolača, prirodnih sokova, pletenih košara, drvenih igračaka svega onoga što jedan pravi vašar sadrži.

Organizatori savjetuju da preskočite doručak i ručak jer ćete na vašaru moći uživati u brojnim baranjskim delicijama od langošica do graha u ćupovima, kotlovini, šaranima u rašljama i brojim drugim jelima.

Točno u podne započet će izbor za laskavu titulu ''Princeza pušnice''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najmasnija, najslanija i najbitnije, najteža slanina bit će princeza, prva ispred svih ostalih slanina koje skrivaju baranjske pušnice. A za dodatnu zabavu pobrinut će se tamburaši koji će vašarom svirati tijekom cijelog dana.

Za organizaciju Proljetnog vašara u Karancu pobrinuli se udruga Čuvari starih zanata, restoran Baranjska kuća, eto selo Karanac i Turistička zajednica Baranje (Info: 031/702 080, info@tzbaranje ili [email protected]).

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!