Lifestyle / Ostalo

Adrijana Baković započinje obećavajuću karijeru singlom ''Ne mogu preboljeti''

Adrijana Baković započinje obećavajuću karijeru singlom ''Ne mogu preboljeti''

Sjajna mlada Osječanka, Adrijana Baković predstavlja se slušateljima debitantskim singlom naslovljenim “Ne mogu preboljeti”.

Pjesmu koja spaja najbolje od funka i popa napisao je Zoran Mišolongin, dok se za aranžman i produkciju koja ide u korak sa svjetskim trendovima pobrinuo Željko Nikolin.

Pjesma je dobila i video spot u produkciji Cinematic studija iz Osijeka, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera. U spotu je u prvi plan stavljena Adrijanina jaka ekspresivnost i emocija koja uistinu nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, a sjajne plesačice iz plesnog studija "Shine" dale su spotu neodoljivo šarmantnu dimenziju. 

Iza Adrijane stoje zapaženi nastupi u glazbenom showu "Hrvatska traži zvijezdu", gala koncertu "Božić u Ciboni" te nastupi s Big Bandom Požega, Big Bandom HRT-a. Mlada Osječanka singlom "Ne mogu preboljeti" započinje svoj put glazbenom scenom, a iako se pjevanjem bavi od malih nogu, debitantskim singlom se plasira kao jedna od najperspektivnijih pjevačica u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvrsna Adrijana svojim jakim vokalom oduševljava na prvo slušanje, a uvjerljiva interpretacija i boja glasa koja očarava, kao i sjajan tim koji ju okružuje govore u prilog činjenici da je pred njome sjajna karijera ispunjena vrhunskim pjesmama i brojnim vanrednim nastupima.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!