Lifestyle / Ostalo

STAND lega UP organizira večer stand-up komedije: Daniel-Ryan Spaulding - one man show

STAND lega UP organizira večer stand-up komedije:  Daniel-Ryan Spaulding - one man show

Osječka udruga STAND Lega UP poziva vas na nastup gostujućeg komičara Daniela-Ryana Spauldinga, koji će se održati u PETAK, 10.2. u Klubu EXIT, s početkom u 20:30. Ulaz na ovaj događaj se naplaćuje 25 kuna u pretprodaji i 30 kuna na ulazu, a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u klubu EXIT.

Daniel-Ryan Spaulding kanadski je komičar koji je nastupao u više od 37 zemalja. Njegov inteligentni način promatranja socijalnih i drugih tema, ogromna energija i brutalni smisao za humor donijeli su mu fanove u cijeloj Europi.

Njegova komedija je divlja vožnja kroz politiku, seksualnost, kulturu i identitet. Redovno nastupa u najvećim comedy klubovima u Skandinaviji i Nizozemskoj, ima jednosatni show na Danskoj televizji, a nastupao je i duž cijele istočne Europe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zvijezda je viralnog videa : "If Gay Guys Said the Shit Straight People Say" koji ima 2 milijuna pregleda i hrvatskog video bloga : "How to Be Gay in Croatian" koji je izašao na Index.hr-u, Radio 101, RTL-u, & Nova TV

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na večer stand-up komedije u Exit![/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!