Lifestyle / Ostalo

Akvarel snimio spot za Ljubav

Akvarel snimio spot za Ljubav

Akvarel je snimio spot za novi singl Ljubav kojim će se 27. siječnja predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu. Ovo je njihov šesti spot i četvrta suradnja s redateljem Josipom Grizbaherom (Cinematic). Pjesmu (glazba i tekst) je napisao Davor Solanović (Akvarel), a a cappella aranžman potpisuju Krešimir Pajtler i Olja Dešić koji je ujedno i producent pjesme (kao i prethodnog singla Za tebe te albuma Vokal Patrioti).



Pjesma je snimana u Hard Work studiju u Požegi za što je zaslužan Damjan Pirović, miks i audio produkciju je napravio Olja Dešić (Studio Maraton), mastering Zoran Švigir (Studio Šišmiš), a izdavač je Maraton/Dallas Records.

Akvarel je pop sastav koji glazbu izvodi isključivo glasovima uz beat-box i činjenica da im je a cappella pjesma uvrštena među skladbe odabrane za ovogodišnje izdanje festivala ih je oduševila. Naime, između čak 270 prijavljenih Uredništvo festivala (Massimo, Vanna, Nenad Borgudan, Marijan Brkić, Tomislav Stengl i Neno Belan- umjetnički direktor festivala) odabralo je 22 nove skladbe koje će 27.siječnja biti predstavljene na 64.Zagrebačkom festivalu uz izravan televizijski prijenos, a među njima je i Ljubav te Akvarel.

"Pratimo razvoj obnovljenog Zagrebačkog festivala i sviđa nam se moderan pristup, otvorenost novim idejama, mladim glazbenicima te nadasve urbani štih cijele manifestacije, što nas je i ponukalo da se i sami prijavimo. Uistinu nam je velika čast imati mogućnost nastupati na našem najstarijem festivalu. Nadamo se da će se ljudima svidjeti naša izvedba, kažu „akvarelovci“."

Foto: Igor Miličić, Marko Džavić i Tomislav Šilovinac

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!