Lifestyle / Ostalo

Advent u Orahovici 2016. [PROGRAM]

Advent u Orahovici 2016. [PROGRAM]

Advent ili Došašće je vrijeme priprema za Božić, jednog od najvećih kršćanskih blagdana, vrijeme kada zaboravljamo sve brige, nesuglasice i sve ono što nas tišti, vrijeme kada nam živote obasjava samo svjetlost, radost i mir.

Orahovica će ove godine odisati jedinstvenim blagdanskim ugođajem. Naime, Grad Orahovica i Turistička zajednica grada ove su godine po prvi puta odlučili organizirati Advent u Orahovici, manifestaciju koja objedinjuje sva događanja u gradu za vrijeme Adventa i božićnih blagdana.

Adventski program u Orahovici uistinu je bogat. Uvidjeli smo da u tom periodu u našem gradu ima uistinu mnogo događanja te smo ih ove godine odlučili objediniti i udružiti snage kako bismo našim sugrađanima, ali i svim posjetiteljima pružili uistinu jedinstven blagdanski ugođaj. Hvala svima koji su dali vrijedan doprinos adventskom programu kojim ćemo na jedinstven način predstaviti naš grad“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program Adventa u Orahovici obuhvaća različite prigodne programe. Po prvi puta u gradu imat ćemo veliki adventski vijenac u centru grada gdje će se, počevši od subote 26.11.2016.,svake subote tijekom adventa paliti po jedna adventska svijeća uz prigodan program. Naši najmlađi moći će izraziti svoju kreativnost u različitim tematskim radionicama koje će se održavati vikendima na TOC – u, dočekati Sv. Nikolu, družiti se s Djedom Božićnjakom i dočekati dječju novu godinu. Također, i veliki i mali ove će godine moći uživati i na klizalištu koje će biti postavljeno u šatoru na TOC – u, koje će biti otvoreno od 15. prosinca 2016. do 15. siječnja 2017. godine, a kako bi blagdanski ugođaj u gradu bio potpun održat će se i nekoliko božićnih koncerata. Treba napomenuti da će se uz mnogobrojne sadržaje i ove godine organizirati Božićni sajam koji će biti postavljen na TOC – u od 15. – 24. prosinca 2016. godine, gdje će izlagači predstaviti božićnu ponudu prigodnih proizvoda.

Ovi božićni blagdani u Orahovici biti će bolji nego ikada. Dođite i uvjerite se u čaroliju Adventa u Orahovici!

Izvor: orahovica.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!