Lifestyle / Ostalo

London Calling ponovo zove Vol. 3

London Calling ponovo zove Vol. 3

Englez, Čovjek s gitarom i Novozelanđanin 19. svibnja 2011. godine u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića nasmijati će vas do suza.

Nakon dva ovogodišnja osječka gostovanja i tri vrlo uspješne večeri originalne londonske stand up komedije, koje su 26. i 27. siječnja te 15. ožujka 2011. godine održane u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, vrhunska zabavna poslastica „LONDON CALLING" COMEDY CLUB u četvrtak, 19. svibnja 2011. godine ponovno, zahvaljujući Udruzi „Grupa građana" Osijek, dolazi u najveći slavonski grad, u isto kazalište, i ovaj put – s novim komičarskim imenima!

Podsjetimo, koncem siječnja Osječane je zabavilo četvero vrsnih pripadnika ponajbolje stand up scene u svijetu – Britanac Matt Price, rođena Amerikanka Taylor Glenn, rođeni Škot David Whitney i rođeni Hrvat Nino Bantic. Zbog velikoga interesa građana, jedna večer (prvotno predviđena za 26. siječnja) produžena je i na drugu (27. siječnja), a ulaznice su u oba navrata rasprodane za samo sat i pol. Obje večeri gledalište Dječjeg kazališta bilo je krcato, reakcije posjetitelja odlične, a kritike na show više nego pozitivne. Jednako se dogodilo i sredinom ožujka, kada su iz Londona stigla trojica odličnih stand up izvođača - rođeni Irac Johnny Candon, Englez Dave Thompson i rođeni Novozelanđanin Javier Jarquin, dok je kao poseban gost večeri nastupio Tin Vodopivec iz Slovenije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}2VNZ0Ts3l60{/youtube}

Nakon toga mnogi Osječani su Udruzi „Grupa građana" i na službenu Facebook stranicu projekta uputili niz upita kada će ponovno moći vidjeti komičare iz Londona. Zato je dogovoreno da će oni ovoga mjeseca ponovno gostovati u Osijeku, a opet dolaze potpuno nova imena.

Naime, u četvrtak, 19. svibnja 2011. godine, s početkom u 20,00 sati, na sceni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku ovaj put će Osječane do suza pokušati nasmijati: Englezi Nick Wilty (headliner) i Paul B. Edwards (opening act) – potonji nudi atraktivnu i urnebesnu kombinaciju glazbe (sviranja gitare), poezije i šale – te rođeni Novozelanđanin Sully O'Sullivan (MC – voditelj večeri), a moguće je da će kao poseban gost večeri ponovno nastupiti jedan stand up komičar iz ove regije.

NAGLAŠAVAMO KAKO JE TO POSLJEDNJE OVOSEZONSKO GOSTOVANJE LONDONSKIH STAND UP KOMIČARA U OSIJEKU I HRVATSKOJ, A ZATIM SLIJEDI STANKA DO JESENI.

[span class=camera] Galeriju sa Vol. 1 pogledajte OVDJE [/span]

[span class=camera] Galeriju i video isječke sa Vol. 2 pogledajte OVDJE [/span]

O UDRUZI:

Udruga "Grupa građana" osnovana je koncem prošle godine, a okuplja niz zaljubljenika u Osijek koji svojim radom i zalaganjem žele učiniti konkretne poteze na promicanju i podupiranju razvoja urbane kulture življenja te stvaranju novih simbola i kulturno-zabavnih i turističkih sadržaja grada Osijeka. Ovo je prvi veliki projekt Grupe građana, a tijekom ove godine javnosti će detaljnije predstaviti svoj rad i organizirati još nekoliko zanimljivih projekata i programa.

Organizatori ovoga zanimljivoga događaja u Osijeku su ponovno agencija Mirth Control (London, UK), Nino Bantić (Zagreb/London) & Udruga „Grupa građana" Osijek, a ovaj put sponzor je Hotel „Central" Osijek. Medijski pokrovitelji su Glas Slavonije i Slavonski radio.

NAPOMENA: Cijeli program sa stankama traje otprilike dva i pol sata, a odvija se na engleskom jeziku.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a zainteresirani trebaju požuriti jer je kapacitet gledališta Dječjeg kazališta ograničen na 230 mjesta. PRETPRODAJA ULAZNICA POČINJE U PONEDJELJAK, 9. svibnja 2011. GODINE, TOČNO U 8,00 SATI NA DVA PRODAJNA MJESTA: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19; radnim danom od 8,00 do 15,00 sati te subotom od 9,00 do 12,00 sati) i u oglasnoj službi Glasa Slavonije (Ulica Hrvatske Republike 20; radnim danom od 8,00 do 16,30 sati te subotom i nedjeljom od 9,00 do 13,00 sati).

Ujedno organizatori kažu kako ovoga puta neće biti dodatne večeri jer isti komičari dan kasnije gostuju u Varaždinu pa pozivaju sve zainteresirane da nabave svoje ulaznice na vrijeme.

PODACI O IZVOĐAČIMA:

NICK WILTY - Headline Act

Nicka Wiltyja britanski mediji opisuju s tri riječi: "briljantan, briljantan, briljantan"! Taj svjetski putnik nastupao je na svim kontinentima, s iznimkom Antarktika, te na svim relevantnim svjetskim komičarskim festivalima - od najprestižnijeg u Edinburghu preko New Yorka, San Francisca i Montreala do Cape Towna, Wellingtona i Melbournea. Osvojio je brojne nagrade, uključujući važnu Polo Mint Comedy Award, dok su ga u San Franciscu vlasnici komičarskih klubova proglasili najboljim međunarodnim komičarom.

PAUL B. EDWARDS - Opening Act

Samoopisujući se kao "rock & roll pjesnički komičar", Paul B. Edwards se svojim jedinstvenim spojem glazbe, poezije i šala vrlo brzo pretvorio u miljenika britanske publike. Paul redovno nastupa po najuglednijim britanskim klubovima, a redovan je gost i na radio stanicama diljem Britanije. Gostovao je i na brojim TV programima, a trenutačno vodi i svoju komičarsku školu.

SULLY O' SULLIVAN – MC (voditelj večeri)

Sullyju O' Sullivanu je pripala uloga voditelja London Calling večeri. Sully je proglašen vrhuncem Novozelandskog međunarodnog komičarskog festivala te najboljim na sličnom okupljanju u Glasgowu. Dobio je kanadsku nagradu Master's of the Universe za improvizaciju te se pojavljuje na The Comedy Channel u Australiji. U Hrvatsku stiže s medijskim lovorikama i opisan kao "smrtonosno zabavni voditelj".


Izdvojeno

Reci što misliš!