Lifestyle / Ostalo

''Đurologija'' nam ponovno stiže u kino Urania

''Đurologija'' nam ponovno stiže u kino Urania

Autorski hit Branka Đurića - Đure, predstava „Đurologija“ ponovno gostuje u kinu Urania 6. listopada 2016. s početkom u 20 sati.

„Đurologija“ je trenutno najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire; predstavu je, naime, u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 70 000 ljudi, u zemljama regije ali i Australiji, Kanadi, SAD-u, Skandinaviji, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'', „Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….'' kaže Đuro.

Svi koji su prošli put ostali bez karte, zbog velikog interesa ponovno imaju priliku uživati u hit predstavi „Đurologija“, 6. listopada u dvorani Kino Urania. Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna se mogu kupiti na blagajni kina. Rezervirati ulaznice možete preko tel 205 501 (9-16h),
205 507 (iza 17 h), preko emaila: [email protected], [email protected] te preko Kinematografi Osijek Facebook page-a i grupe.

Ulaznice možete kupiti i na prodajnim mjestima te web stranici Eventima.


Izdvojeno

Reci što misliš!