Lifestyle / Ostalo

Festival elektronske glazbe greenRoom u Valpovu

Festival elektronske glazbe greenRoom u Valpovu

Uzavreli valpovački beton ovoga će ljeta dodatno zagrijati četvrti po redu festival elektronske glazbe greenRoom!

Smješten u kultnom valpovačkom dvorcu Prandau-Normann, festival otvara svoja vrata u petak, 26. kolovoza, s početkom u 21:00 sat.

Unutar baroknih zidina dvorca očekuju vas tri stagea simboličnih naziva „Hell's kitchen“, „Take the stairs“ i „Hunters Edition“ na kojima će ljubitelje elektronske glazbe do ranih jutarnjih sati na nogama držati domaći izvođači iz Valpova, Osijeka i okolice.  

Euforična se atmosfera nastavlja i u subotu navečer, 27.kolovoza, također s početkom u 21:00 sat! Glazbeni program festivala  rezerviran je za mix house-a, deep house-a,  techna, trance-a, drum and bass-a, funk and breaks-a, trap-a te brojnih drugih žanrova.

Također, na drugi dan festivala, očekuje vas i bogati dnevni program. Kroz javnu tribinu i radionice greenRoom projekt prezentirati će temu  očuvanja okoliša i obnovljivih izvora energije.

Gostujući keynote speakeri  svojim će zavidnim iskustvom govoriti o utjecaju industrije u odnosu na okoliš te kako svojim djelovanjem pojedinac može poboljšati simbiozu čovjeka i prirode.

Ivo Bašić, savjetnik ministra turizma, govoriti će o „zelenom turizmu“, Kristijan Ticak glavni urednik Auto Motor i Sport magazina, publici će približiti sve prisutnije električne automobile, a diplomirani arhitekt Domagoj Ivanović objasniti će vam više o sve popularnijim  „zelenim kućama“ zastupljenima u modernoj arhitekturi.

U suradnji sa udrugom za ranu intervenciju u djetinjstvu Osječko-baranjske županije RIOS provest će se radionica usmjerena na prevenciju teškoća u razvoju te senzibilizaciju društvenezajednice prema djeci s teškoćama u razvoju od najranije dobi i njihovim obiteljima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita



Dnevni program pratit će izložbe AntiFolk community i 4Efekt brendova uz ritam progressive house-a na „Take the stairs“ stageu.

Ulaznice je moguće rezervirati na službenoj stranici festivala ( http://www.greenroom.com.hr/ ), a za sve dodatne informacije možete se obratiti greenRoom ekipi na službenoj facebook stranici. (https://www.facebook.com/greenroomdream/?fref=ts )

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na greenRoom u Valpovo!

DOBITNICI:
Ivan Grgić
Katarina Banić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!