Lifestyle / Ostalo

Poklanjamo vam ulaznice za Ferragosto JAM 9!

Poklanjamo vam ulaznice za Ferragosto JAM 9!

Odbrojavamo posljednje dane do  početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a.

Ovogodišnje, deveto po redu izdanje festivala održava se od četvrtka 4. do nedjelje 7. kolovoza na Orahovačkom jezeru. Na pet će pozornica u četiri dana posjetitelje danonoćno zabavljati čak 33 izvođača i 8 DJ crew-a. Kompletan raspored po danima možete pogledati OVDJE.

Cijena festivalske ulaznice je 100 kuna (na dan 125), a jednodnevne 80 kuna (na dan 95). Kupiti ih možete putem Entrio sustava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šestu godinu za redom u sklopu festivala Ferragosto JAM održat će se Memorijalni turnir u odbojci na pijesku ''KRUNOSLAV BOŠNJAK''. Turnir se održava trećeg dana festivala, u subotu 6.8. od 14 sati, a prijaviti se možete do 6.8. u 13h.

Ove je godine kamp proširen, besplatan je za sve posjetitelje, dozvoljeno je roštiljati.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima festivala odobrava 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Na kolodvoru vas čeka prijevoz do jezera.

[important title=]NAGRADNA IGRA
Poklanjamo vam 2x1 festivalsku ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Ferragosto JAM 9!

DOBITNICE:
Jelena Benović
Ela Šnjarić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!